Galaxy Note10 256 GB Aura Glow
 
Samsung

Galaxy Note10

  • Nytt og mer kompakt format på 6,3"
  • Trippelkamera i proffklassen
  • Kraftig batteri på 3500 mAh
  • Inkluderer S Pen med bevegelsessensor
  • Infinity-skjerm med 95% skjermflate
Les mer om Galaxy Note10

Modell

Farge

Dette produktet leveres kun i aura glow

På nettlager

Hva passer for deg?

Alltid ny mobil med SVITSJ
Telefonpris pr md.479,-
  • Du betaler kr 0,- i dag
  • Skjermforsikring er inkludert
  • Betal en fast månedspris i 24 md.
  • Bytt telefon hvis du vil etter 12 md. Du inngår da en ny 24 md. avtale, og den gamle blir slettet
  • Du må ha et abonnement fra Telia når du inngår avtalen. Abonnement uten binding kommer i tillegg
Total telefonpris 24 md.: 11496,-
Mobiltelefon med 12 måneder avtaletid
Telefonpris8999,-
Kun telefon
Telefonpris10 790,-

Skal du bytte inn en SVITSJ-telefon?

Velg abonnement

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Hastigheten reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din. I EU, EØS, Storbritannia og Sveits kan du bruke 30 GB, deretter koster det 4 øre pr. MB.

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Galaxy Note10 256 GB Aura Glow479,-0,-
Telia X549,-0,-
Totalt1028,-0,-

Total telefonpris 24 md.: 11 496,-

Etter 100 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 30 GB. Data utover 30 GB i EU, EØS og Sveits koster 4 øre per MB.

Med flere Telia X på én regning sparer du penger. Rabatten justeres ut fra antall Telia X abonnement, og forutsetter minimum 2 - og maks 8 Telia X abonnement.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Fri levering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri levering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Galaxy Note10

Med den nye Galaxy Note10 utfordrer Samsung forestillingene om hva som er mulig med en mobiltelefon. Note er preget av ekstrem prosessorkraft, lett tilgjengelige funksjoner, allsidighet og design. Og naturligvis S Pen som i seg selv endrer hvordan du kan arbeide mer effektivt og mer intuitivt. Galaxy Note10 er mer enn en telefon: det er en PC, en spillkonsoll, en notisblokk, en bilde- og videoredigeringsenhet laget for deg med veldig høye krav.

Kjenn kraften av ytelse

Takket være en helt ny Samsung-prosessor, er Galaxy Note10 20 % raskere enn Galaxy Note9. Til tross for den økte kraften, er den mer strømbesparende og batteriet gir mer tid til arbeid, til å skape, og til underholdning. Batteriet holder også lenger fordi mobilen lærer seg hvordan du bruker den, og kan spare strøm ved å slå av funksjoner som du ikke bruker. Dessuten er hurtigladingsfunksjonen oppgradert for enda raskere lading.

WiFi-teknologien er oppgradert til WiFi6 som gjør mottaket mer stabilt og opptil 20 % raskere i miljøer der mange WiFi-nettverk konkurrerer eller forstyrrer hverandre, for eksempel i offentlige bymiljøer. Ytelsen gjør den også til en optimal mobil for alle som ønsker å ta spillingen til nye høyd̊er. Kraften, batteriet og WiFi6-tilkoblingen gir mindre forsinkelse og mer tid til spilling.

Kjenn kraften i design

Den nye Galaxy Note10-skjermen har et 19:9-format som ikke bare yter rettferdighet for filmene du ser, men som også gjør det enkelt å kjøre flere programmer samtidig på skjermen. Note er en større mobil for at du skal få en større opplevelse – men takket være den ergonomiske og slanke designen er den behagelig i hånden. Frontkameraet har et svært lite uttak i skjermen, og kantene er minimert, noe som betyr at skjermen dekker 95 % av fronten på mobiltelefonen. Alt for en størst mulig opplevelse – i et så praktisk format som mulig. Brukergrensesnittet er også skreddersydd til skjermstørrelsen, noe som gjør det enkelt å bla gjennom og trykke på funksjoner med én hånd.

Å holde Galaxy Note10 i hånden gir en eksklusiv følelse, kantene er mykt avrundet og gir et sterkt og solid inntrykk. Den kommer i helt nye farger som vi kaller Aura, og når du ser dybden og den glitrende glansen til nye Galaxy Note10 vil du forstå hvorfor.

Kjenn kraften av produktivitet

Med S Pen finner du en raskere og mer presis måte å arbeide på. S Pen sitter praktisk på telefonen, og bare ved å ta den frem får du smarte snarveier til funksjoner og programmer. Uten å låse opp eller åpne noe program, kan du både lage raske skisser og detaljerte tegninger. Notatene dine kan enkelt overføres til tekstformat og brukes i for eksempel Microsoft Word. Pennen har Bluetooth og en bevegelsessensor som gjør at den også kan brukes til å styre presentasjoner eller som fjernkontroll for kameraet.

På den nye Galaxy Note10 er DeX forbedret ytterligere. Med en USB- adapter kobler du Galaxy Note til datamaskinen og kan arbeide med mobil og datamaskin parallelt på samme skjerm. Du kan benytte både apper på mobilen og programmer på datamaskinen og enkelt flytte filer mellom datamaskin og mobil.

Kjenn kraften av å skape

Nye Galaxy Note10 tar et stort skritt videre for alle som tar bilder og filmer. Bildestabiliseringen er utviklet for å gi stabile bilder fra både fjellveier som humper og fotografer som ler. Dessuten kan du nå også få en bokeh-effekt på film, dvs. kort dybdeskarphet, for å fokusere på det som er viktig i bildet. Vidvinkelkameraet dekker 123 grader av synsfeltet, like mye som øyet ditt. Du kan med andre ord fange storslåtte landskap eller hele gruppen i ett bilde.

Galaxy Note10 har også to alternativer for videoredigering, en mer fleksibel i galleri-appen, og en som støtter den mer profesjonelle Adobe Rush.

Nytt for Galaxy Note10 er også Audio Zoom, en funksjon der de tre mikrofonene på mobilen gjør det mulig å zoome inn i lyden for å skape enda større følelse av nærvær i filmene.

Kjenn kraften til Samsung

Nye Galaxy Note10 har et stort innebygd minne, den er vann- og støvbestandig i henhold til IP68 og lyden er optimalisert av AKG. Samsung Knox beskytter innholdet ditt med fingeravtrykkleser i skjermen og ansiktsgjenkjenning, dessuten er det plass til to SIM-kort. Den kan både lades og dele lading trådløst.

Dimensjoner
Bredde
71,8 mm
Dybde
7,9 mm
Lengde
150,9 mm
Vekt
Skjerm
Skjermstørrelse
6,3 tommer
Skjermtype
Dynamic AMOLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
Trippelt kamera, 12MP (F1.5/F2.4 OIS DP AF) + 12MP Telezoom (F2.1 AF) + 16MP Ultra-wide (F2.2 AF)
Selfiekamera fotokvalitet
10 megapiksler
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
RAM
8 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, BT 5.0
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
9.0 (Pie)
Prosessor
Octa-core (opp til 2.7 GHz)
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
3500 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, i skjermen
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68
Minijack
Nei
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå0,-
Per md.479,-
Pris på abo. kommer i tillegg.