Enighet med nent

Partene er enige om en ny langsiktig distribusjonsavtale som sikrer norske Telia-kunder tilgang til alle NENT sine kanaler og strømmetjenester. Kanalene og strømmetjenestene vil være tilbake i Telias TV-pakker i løpet av ettermiddagen fredag 26. mars.

– Vi er glade for at vi igjen kan gi våre kunder markedets bredeste TV-tilbud. Jeg vil samtidig beklage situasjonen som har vært de siste ukene overfor våre kunder. Vi forstår frustrasjonen, men vi har nå funnet en god løsning for begge parter, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør for Telia Norge. 

– Avtalen sikrer valgfrihet, mangfold og muligheten til å se kvalitetsinnhold på Norges mest moderne TV-plattform når kundene selv vil, hvor de vil og på hvilken skjerm de vil. Våre kunder kan se frem til mye spennende fremover, enten det er fotball, langrenn, alpint eller masse annen vinteridrett, serier, programmer og filmer, fortsetter Vellan.

Den nye avtalen gir Telia-kundene Norges bredeste portefølje av NENT-innhold. Det betyr blant annet Champions League og Bundesliga samt verdenscupene i alpint, langrenn, skihopp, kombinert, snowboard, freestyle og freeski fra 2021/2022-sesongen i tillegg til VM på ski. Telias kunder vil også oppleve mer valgfrihet og fleksibilitet gjennom at mer av NENTs kvalitetsinnhold kan velges inn i Valgmenyen til Telia.

Ekstra poeng ut april, og litt eksta

Du som kunde vil beholde 25 ekstra TV-poeng ut april, og du får gratis tilgang til den nye storfilmen «Den Største Forbrytelsen» i Telia Play fra og med skjærtorsdag til og med 2. påskedag (1. – 5. april). Kostnaden for filmen vil bli kreditert dersom den kjøpes i Telia Play denne perioden.

I tillegg vil den nye strømmetjenesten Paramount+ være gratis i Telia Play hele april som tidligere annonsert.

Når kommer kanalene tilbake?

De berørte kanalene og tjenestene du har valgt inn, vil komme tilbake i løpet av fredag 26. mars:

  • TV3, V4, TV6, Viasat Nature, Explorer, History og VSport+, VSport , V Premium, V Film Family og V Sport Golf, Viaplay og Filmfavoritter.

Begge parter svært fornøyde

Begge partene er svært fornøyde med å komme i mål med en ny avtale.

– Vi er glade for å kunne bekrefte at i har blitt enig med Telia om en helt ny avtale som sikrer at kundene til Telia igjen får tilgang til våre kanaler. NENT Groups innhold har aldri vært bedre, og i tiden fremover kommer det enda mer å glede seg over. Til høsten starter skisesongen og vi er stolte over å kunne tilby FIS-rettigheter som langrenn, hopp, alpint og kombinert til Telia-kundene, sier kommersiel direktør i NENT Group, Kim Poder.

Avtalen sikrer over én million norske TV-seere tilgang til TV3, V4, TV6, Viasat Nature, Explorer, History, V Sport+, V Sport, V Premium, V Film Family og V Sport Golf. I tillegg til strømmetjenestene Viaplay og Filmfavoritter. Dermed får Telias kunder muligheten til å se alt av sitt favorittinnhold fremover.

– Det har vært noen tøffe forhandlinger, men vi ser nå fremover mot et langsiktig samarbeid med NENT. Telia og NENT har hatt et godt samarbeid i mange år, og sammen ligget langt fremme i å tilpasse tilbudet i tråd med kundebehov og seeratferd i det norske markedet. Vi ser nå frem til å videreutvikle dette ytterligere i tiden fremover, avslutter Vellan.

Sist oppdatert: 26. mars 2021

Var denne siden nyttig?