Vi har alle typer data

Kong Halvor filmet seg selv i en uke

Vi utfordret Halvor Harsem aka Kong Halvor på å finne ut hva slags datatype han er. Han filmet seg selv i en uke for å sjekke hva han egentlig bruker mobilen til, og hva han bruker data på.

Alltid tilgjengelig

Med en Data Boost kan du bruke ubegrenset med data i en periode på 1, 3 eller 12 timer - selvsagt uten brems på hastigheten. 

1 time til 19,-
3 timer til 39,-
12 timer til 99,-

Du kan bestille en Data Boost i Telia-appen, eller på Min Side.

Med Data Rollover tar du med deg ubrukt data videre, og du kan ta vare på den så lenge du vil - den eneste grensen er at du maksimalt kan spare like mye som du har inkludert i abonnementet ditt. 

Tjenesten skrus på automatisk, så du trenger ikke gjøre noe som helst.

Bruker du ikke opp all dataen din, og kjenner noen som trenger litt ekstra? I Telia-appen kan du dele ubrukt Rollover-data, altså den dataen du ikke brukte opp forrige måned. Gjelder alle SMART- og UNG-abonnement.

Med Roam Like Home kan du ringe, sende SMS og bruke data som vanlig i EU/EØS og Sveits - uten å betale noe ekstra. 

Med Music Freedom streamer du så mye musikk du klarer fra Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, Beat og Audiomack uten å bruke data. Tjenesten er inkludert i Telia X, UNG, SMART 10, 15 og 20 GB, SMART Kontant 10, 15 og 20 GB. 

Har du et SMART- eller Telia X-abonnement kan du bestille et Ekstra dataSIM for 30,- i måneden. Da kan du surfe på nettbrettet ditt med datamengden du har inkludert i abonnementet ditt. 

Du kan også bruke Ekstra DataSIM i PC-en din, eller for eksempel i et modem eller en minirouter, og du kan ha opptil fem Ekstra DataSIM på samme mobilabonnement. Husk at det koster 30,- per Ekstra DataSIM.

Har du et kontant-abonnement kan du ikke bestille et Ekstra DataSIM.

 

Var denne siden nyttig?