City Vitality Insights

Gratis 30-dagers prøveperiode

Vi tilbyr nå en gratis prøveperiode på 30 dager hvor du kan få tilgang til Telia City Vitality Insights til din kommune eller by.

Visste du at de banebrytende digitale verktøyene som ble brukt til å forstå bevegelsesmønstre under Covid-19, egentlig ble designet for å gjøre det mulig å ta datadrevne beslutninger for kommuner og byer?

Med anonymiserte bevegelsesdata fra våre nettverk, kan du få inngående innsikt i atferden og behovene til innbyggerne dine. Du kan også måle effekten av endringene du innfører over tid.

Men ikke ta vårt ord for det. Den beste måten å forstå verdien av City Vitality Insights på, er å prøve det selv. Send oss en melding, så forteller vi deg mer.

Bevegelsesmønstre avdekker atferdsmønstre. Hvor reiser folk til og fra ¬– og når? Hvordan beveger folk seg på arrangementer? Hvor kommer turistene fra? Hvordan handler folk? Ved å forstå hvordan mennesker bruker tid og penger, kan du åpne opp for nye måter å gi dem bedre opplevelser på: som kunder, som pendlere, som besøkende og som beboere.

Det er alltid anonymt, og det følger GDPR-reglementet – der inngår vi ikke kompromisser. Ved å anonymisere og sammenstille data kan vi levere utfyllende bevegelsesmønstre på flere nivåer: fra hele landet, på by- og tettstedsnivå, og helt ned til gatenivå. Vi kan dessuten inkludere Wifi-analyse for å gi innsikt helt inn i butikker eller ved arrangementer.

Datasettet vårt omfatter 16 millioner kunder over hele Norden. Hver kunde genererer over 400 signalhendelser hver dag, når telefonene deres beveger seg mellom basestasjoner. Dette gir oss milliarder av datapunkter hver dag, med den treffsikkerheten virkelighetsdata gir.
Fordi vi bruker data fra vårt eget mobilnett, kan vi levere data som er representativ for populasjoner med ekstremt høy statistisk sikkerhet. Dataene våre er ansvarlige, forklarlige og transparente.

 

Hva du bør se etter i dataene

Vil du vite mer om Telia Crowd Insights?

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.