High performance IoT

Telia IoT Connect

Når vi snakker om IoT-konnektivitet er det ikke mye Telia IoT Connect ikke kan gjøre. Verktøyet leverer high-data og low-latency som passer et bredt spekter av high performance IoT-applikasjoner. Og vel så viktig, det gjør det med høy grad av pålitelighet og sikkerhet. Akkurat nå er vår konnektivitet i bruk i alt fra Tesla-biler til boligbygninger.
LTE står for Long Term Evolution, og det er nettopp det vi tilbyr. Våre tjenester innen high-performance IoT-konnektivitet er basert på LTE-standard utviklet av GSMA 3GPP. Dette definerer ikke bare ytelse i form av pålitelighet og sikkerhet, men er også byggesteinene for 5G.

God mobilitet. God oversikt.

Sanntids-konnektivitet er helt essensielt. Og hvis du er i bevegelse, er det enda viktigere. Det er derfor Tesla valgte nettopp oss for å koble opp sine biler i Skandinavia. Det er derfor vi har koblet opp mer enn halvparten av bussene i Sverige, og et stadig økende antall i Finland. Og det er derfor Telia Asset Tracking har fått tillitt til å monitorere verdifull last og frakt på veiene.

Tilpasset alle forhold

IoT-sensorene er ikke alltid plassert i et kontorlokale med aircondition. Og noen ganger viser det seg at det er i tøffe og krevende forhold det største potensialet ligger. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av unike SIM-teknologier for unike behov.
Sikkerhet er bygget inn i alt vi gjør. Men skulle du ha behov for et ekstra lag med sikkerhet for sensitive data, kan vi tilby skreddersydde APN og VPN-løsninger.

Lokale tjenester, globale muligheter

Vi har over 400 roaming-partnere i hele verden. Det gjør det mulig å tilpasse roaming-soner for begrenset SIM-tilgang i spesifiserte land, eller du kan tillate roaming. Men roaming er bare starten. Telia benytter også et globalt IoT-nett, som sikrer high performance konnektivitet mellom IoT-operatører og IoT-plattformer verden over.