High performance IoT

Telia IoT Connect

Når vi snakker om IoT-konnektivitet er det ikke mye Telia IoT Connect ikke kan gjøre. Verktøyet leverer high-data og low-latency som passer et bredt spekter av high performance IoT-applikasjoner. Og vel så viktig, det gjør det med høy grad av pålitelighet og sikkerhet. Akkurat nå er vår konnektivitet i bruk i alt fra Tesla-biler til boligbygninger.
LTE står for Long Term Evolution, og det er nettopp det vi tilbyr. Våre tjenester innen high-performance IoT-konnektivitet er basert på LTE-standard utviklet av GSMA 3GPP. Dette definerer ikke bare ytelse i form av pålitelighet og sikkerhet, men er også byggesteinene for 5G.

God mobilitet. God oversikt.

Sanntids-konnektivitet er helt essensielt. Og hvis du er i bevegelse, er det enda viktigere. Det er derfor Tesla valgte nettopp oss for å koble opp sine biler i Skandinavia. Det er derfor vi har koblet opp mer enn halvparten av bussene i Sverige, og et stadig økende antall i Finland. Og det er derfor Telia Asset Tracking har fått tillitt til å monitorere verdifull last og frakt på veiene.