Low power wide area IoT


Store verdier med lite data

Når du kan innhente data i stor skala fra et ubegrenset antall enheter, får du verdifull innsikt og oversikt. Med sensorer koblet til nettet som måler kontinuerlig får du et digitalt speilbilde av tjenesten.

Telia «Low Power Wide Area» (LPWA) er konnektivitet som bygger på de to teknologiene i 5G-nettet som går under kategorien «massiv IoT». Den første er NB-IoT, som tillater et høyt antall enheter koblet opp gjennom lav frekvens og bruker små datapakker. Dette gir svært god rekkevidde, lavt energiforbruk og lave kostnader. Den andre er LTE-M, som er spesielt utviklet for å gi enheter både bedre båndbredde og høyere kapasitet.

NB_LTE.png

Sammen gir de to teknologiene bedre rekkevidde – de når lengre og penetrerer bedre både innendørs og utendørs enn IoT-konnektivitet over LTE/4G. I tillegg er det implementert i hele vårt nettverk slik at du oppnår sømløs konnektivitet i hele Norden.

RIGGET FOR FREMTIDEN

Rigget for fremtiden

Ved bruk av et dedikert lisensiert spektrum er det både sikkert og pålitelig.
Telia tilrettelegger for sømløs konnektivitet i det nye mobilnettet i hele vårt nordiske nettverk.

Vi kaller det LPWA+.

LPWA_+.png

LPWA for massiv IoT

Ved innhenting av data og målinger fra enhetene dine, kan du optimalisere arbeidsprosesser, drift og ressursbruk. Mulighetene er uendelige. Du kan for eksempel sjekke om søppelkassene trenger å tømmes, spore gjenstander eller sjekke luftkvaliteten på dine kontorer. Men det ligger også stor verdi i enkelt å kunne forsikre deg om at dine enheter fungerer som de skal.

Nå dypere og lengre

Med mindre datapakker kan du nå bedre igjennom bygninger og under bakkenivå, samt at du får bedre rekkevidde ved å være koblet direkte inn i vårt digitale nettverk. Det er på denne måten vi kan rulle ut automatiske måleravlesninger til 1.9 millioner svenske hjem, samtidig som vi får selv de mest avsidesliggende områdene i Norge på nett.

 

 

 

 

 

 

Bakgrunnsbilde
Bakgrunnsbilde
Bakgrunnsbilde


LPWA+ lar deg gjøre mer

Vil du ha fordelene ved LPWA, men trenger mer funksjonalitet? Da bør du velge LPWA+. Ved å kombinere lav energibruk og maksimal rekkevidde med høy hastighet og lav ventetid oppstår nye muligheter.