Telias IoT-plattform

Oversikt til fingerspissene

Bruker du for lang tid på å utvikle en løsning, vil andre være på markedet før deg. Samtidig må du kunne skreddersy løsningen ut fra egne forutsetninger. Med Telias IoT-løsning er du raskt i gang — og kan tilpasse dine behov.

Et fleksibelt utgangspunkt

Med Microsoft Azure i bunn får du et kraftig sett med verktøy, som er enkle å bruke og raske å få på plass. Slik får du fleksibiliteten du trenger for å gjøre løsningen din til nettopp det – din løsning. Med Telias IoT-plattform kan du overvåke, analysere og forstå dataene dine, og styre, forutse og opprettholde driften fra der du er.

 

Innebygd sikkerhet

Innebygd sikkerhet er et grunnleggende prinsipp i Telias IoT-plattform. Utgangspunktet er Telias digitale infrastruktur i Norden og Baltikum. Fordi nettet er vårt eget, kan vi bygge sikkerhet inn i hvert ledd i konnektivitets-kjeden, med autentisering, kryptering og overvåking. Vi følger mobiloperatørforeningen, GSMA, sine retningslinjer for sikkerhet fra ende til ende. Deretter legger vi på et eget lag av sikkerhet med Telias lisensfrie Edge Agent-programvare for å beskytte alle IoT-enhetene dine.

Trygg lagring

Hvor du lagrer og behandler dataene dine har en betydning. Har du behov for å oppbevare dataen på egne servere, tilbyr vi trygg og dedikert konnektivitet. Om du bruker skytjenester tilbyr vi sikkerhet på Enterprise-nivå. Eller kanskje du trenger et bombesikkert datasenter? Vi har nettopp åpnet Nordens nyeste. 

Plattform-spesifikasjoner

  • Bygd på Microsoft Azure, kompatibel med eksisterende Azure IoT- tjenester.
  • Integrert med Ericsson DCP og Cisco Jasper.
  • Gir standardisert REST API for integrasjon.
  • Maskinagnostisk, kan kobles til forskjellige typer maskinvare.
  • Kompatibel med tredjepartsverktøy for virksomhetsetterretning, for eksempel Microsoft Power BI.

Vil du vite mer om IoT?

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.