Tilkobling - Konnektivitet

Stabile tilkoblinger merkes ikke
Tilkoblingen er selve kjernen i enhver IoT-løsning, men du merker den bare hvis den ikke gjør det den skal. Det er da den digitale infrastrukturen blir viktig. Telia eier og drifter det største nettverket i Norden og Baltikum, og kan levere sikkerheten og påliteligheten du trenger. Dermed kan du la Telia ta ansvaret for tilkoblingen slik at du fokusere på hva du ønsker å oppnå.

Enestående digital infrastruktur
Telias digitale infrastruktur er den største i Norden og Baltikum. Fordi vi eier den selv, har vi oversikt til å vite om noe går galt, og kontrollen som trengs for å kunne gjøre noe med det. Dette betyr at vi kan levere et nettverk med uovertruffen stabilitet og tilgjengelighet.

Banebrytende tilkobling 
Vi investerer i de nyeste nettverksteknologiene, for eksempel NB-IoT og LTE-M som allerede rulles ut i hele vårt nettverk. I tillegg har vi en rekke LTE (4G)-tilkoblingsprotokoller for å dekke ulike tilkoblingskrav.

Innebygd sikkerhet
For IoT-sikkerhet overholder vi GSMA/3GPP-sikkerhetsanbefalingene med innebygd sikkerhet i alle løsningene våre. Fortell gjerne hvordan vi kan tilpasse sikkerheten til din løsning. Enten du trenger små datamengder i massiv skala eller store datamengder i mindre skala, kan vi hjelpe deg.

 

 

 

 

Vil du vite mer om IoT?