Infinity symbol

Incident

Varslingstjeneste for håndtering av uforutsette hendelser

 

Hvis kritiske hendelser eller ekstraordinære situasjoner oppstår, er samkjørt og godt koordinert kommunikasjon mellom mennesker i virksomheten avgjørende. Incident er en meldingsplattform laget spesielt for å hjelpe bedriften med å håndtere internkommunikasjon gjennom e-post og web-løsninger for utsending av SMS.

 

 

 

 

För oss är det viktigt med säkerhet och att vi har en lösning där vi kan kommunicera med personal även om våra IT-system ligger nere. Dessutom så vill vi ha spårbarhet och en samlad bild för varje enskild incident som inträffar.

Peter Elvesjö, Group Manager & Telephony Specialist, Coor Service Management, Sverige

 

Spørsmål og svar

Incident kommuniserer via SMS eller App på telefonen. SMS støttes av alle mobiltelefoner, app støttes av telefoner med IOS (Apple) eller Android operativsystem.

Tjenesten kan enten benyttes fra nettleseren på mobiltelefon/nettbrett eller med begrenset funksjonalitet fra app på mobiltelefon/nettbrett.

Leveransestiden er 10 arbeidsdager fra bestillingskjema er sendt inn. Forutsetter at bedriften har en bedriftsavtale med Telia allerede, hvis ikke, må denne tegnes i tillegg.

 

Kontakt meg om Incident

Ønsker du å sjekke ut om denne tjenesten passer for deg: Test Incident gratis i 30 dager.

Firma *
Fornavn / etternavn *
Telefonnummer *
E-post *