GooglePixel 7 Pro

3.8

(18)

GooglePixel 7 Pro

3.8

(18)
Velg farge: Obsidian

Henter lagerstatus

Betalingsmåte

319,-/md (eks MVA).
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 7656,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Google Pixel-serien leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

tek-no-9-imponerende-anbefalt

"Stort bedre enn Pixel 7 Pro blir ikke mobiltelefoner." – TEK.no, 12. oktober 2022.

Møt Pixel 7 Pro, Googles kraftigste telefon, med 72 timer batteritid og det beste Pixel-kameraet noensinne.

Google Tensor G2 – hjernen i Pixel 7 Pro.

Pixel-7-pro-tensor-brikke

Google Tensor G2 gjør Pixel 7 Pro raskere, sikrere og mer effektiv – med den hittil beste bilde- og videokvaliteten på Pixel.*

*Sammenliknet med Pixel 6. Påstandene om hastighet og effektivitet er basert på interne tester på prøveversjoner av enhetene.

Et batteri som setter standarden.

Det tilpassede batteriet til Pixel kan vare i mer enn 24 timer. Slå på Ekstrem batterisparing, så kan batteriet vare i opptil 72 timer. Og Pixel-enheten lader dessuten lynraskt.*

Pixel-7-pro-lifestyle-1

Med Direkteoversetting (kommer snart) kan du tolke samtaler ansikt til ansikt på 48 språk, chatte i sanntid med mer.**

*Beregnet batterilevetid basert på testing med en Pixel-brukerprofil med middels batteribruk på en blanding av tale, data, hvilemodus og bruk av andre funksjoner. Gjennomsnittlig batterilevetid under testingen var omtrent 31 timer. Batteritestingen ble utført på nettverket til en stor operatør. Batteritestingen ble utført i California i USA i midten av 2022 på prøveversjoner av maskin- og programvaren ved bruk av standardinnstillinger. Batterilevetiden avhenger av mange faktorer, og bruk av enkelte funksjoner reduserer batterilevetiden. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere. Hastighetene for hurtiglading med kabel (opptil 20 W på Pixel 7 og opptil 23 W på Pixel 7 Pro) er basert på bruk av Google 30 W USB-C®-lader koblet til et strømuttak. De faktiske resultatene kan være langsommere. Adaptere selges separat. **Kommer snart. Ikke tilgjengelig på alle språk eller i alle land. Ikke tilgjengelig på alle medier eller i alle apper. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/livetranslate. Oversettelsen skjer kanskje ikke umiddelbart.

En skjerm med mange kvaliteter.

Pixel 7 Pro-skjermen på 6,7 tommer Smooth Display gjør alt vakrere og mer oppslukende. Den justeres opptil 120 Hz, slik at ytelsen blir jevnere og mer responsiv.*

*Smooth Display er ikke tilgjengelig for alle apper eller alt innhold.

Ekstremt lyssterk skjerm.

Det er lett å se hva som er på Pixel-skjermen. Lysstyrken justeres automatisk opp i solskinn – og ned i mørket.

Jøss, for en bakgrunn.

Bakgrunnen ser ut som om den spretter ut av telefonen. Med 3D-bakgrunner får bildene du velger for startskjermen, mer dybde og bevegelse.

Googles profesjonelle kamerasystem

Pixel-7-pro-kamera-system

Det kraftige proffsystemet med tre kameraer på Pixel 7 Pro gjør bildene og videoene dine – av alt fra landskap til snøfnugg – mer kunstneriske og detaljerte.

Høyoppløselig zoom for krystallklare detaljer på lang avstand.

Ta fantastiske bilder på avstand med telelinse med 5x zoom og opptil 30x høyoppløselig zoom.

Makrofokus finner skjønnheten i detaljene.

Selv de minste motivene dine ser ekstraordinære ut – regndråper, kronblader eller et gresstrå.

Filmaktig uskarphet gjør videoene dine mer kunstneriske.

Motivet holdes i fokus mens bakgrunnen gjøres uskarp, noe som tilfører en kunstnerisk effekt.

Pixel-7-pro-kamera-features

Selfier for alle

Med trinnvis selfie kan personer med nedsatt synsevne ta enda bedre selfier. Ved hjelp av lyd og haptisk teknologi blir ansiktet veiledet inn i bildet.

Enda flere kamerafunksjoner

Ta skarpe bilder i svakt lys med nattmodus.

Pixel-7-pro-kamera-selfie-nattmodus

Real Tone gjengir flere hudnyanser på en vakker og virkelighetstro måte. Med Magisk viskelær kan du enkelt fjerne linselus og andre uønskede elementer. Du kan også endre fargen og lysstyrken på ting, slik at de passer perfekt inn.*

Pixel-7-pro-kamera-viskelaer

*Krever Google Foto-appen. Det er ikke sikkert at Magisk viskelær fungerer på alle bildeelementer.

Smart design

Pixel-7-pro-lifestyle-miljo

Pixel 7 Pro har det mest elegante designet til nå, med polert aluminium og moderne, elegante farger. Og den er laget med resirkulerte materialer.*

*Resirkulerte materialer utgjør omtrent 19 % av telefonen, basert på vekten.

Ikke vær redd for søl og sprut.

Med slitesterk konstruksjon og IP68-beskyttelse kan Pixel takle både vann og støv.* I tillegg har den ripebestandig Corning® Gorilla® Glass Victus™.

*Laget for å overholde IP68-klassifiseringen for beskyttelse mot inntrenging av støv og vann i henhold til IEC-standarden 60529 når enheten forlater fabrikken. Enheten er imidlertid ikke vann- eller støvtett. Tilbehøret er ikke vann- eller støvbestandig. Vann- og støvbestandigheten er ikke permanent og kan svekkes eller forsvinne over tid på grunn av vanlig slitasje, reparasjon av enheten, demontering eller skade. Hvis du mister enheten i bakken, kan vann-/støvbestandigheten svekkes. Væskeskade gjør garantien ugyldig. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/water.

Finn ting raskere.

Pixel søker raskt gjennom hele telefonen og nettet for å finne det du leter etter – enten det er en kontakt, app, skjermdump, innstilling eller noe annet.

Finn ut hvordan du sover.

Pixel kan gi deg bedre forståelse av hva som påvirker søvnen din, for eksempel hosting, snorking eller bruk av telefonen når det er sengetid.*

*Ikke laget for å diagnostisere, kurere, lindre, forebygge eller behandle sykdommer eller medisinske tilstander. Hvis du har spørsmål om helsen din, bør du kontakte lege.

Flere lag av sikkerhet bidrar til å holde personopplysningene dine trygge.

Google-pixel-sikkerhet

Din beskyttelse – innebygget i Pixel.

Titan M2-brikken og Google Tensor-sikkerhetskjernen gir Pixel-enheten et ekstra lag med sikkerhet, slik at den er enda bedre rustet mot angrep.*

*Sammenlignet med eldre PIxel-telefoner.

Lås opp med et blikk.

Pixel-7-pro-lifestyle-ansiktsgjenkjenning

Med ansiktsgjenkjenning kan du låse opp Pixel-telefonen ved bare å se på den.

Innebygd VPN for ekstra beskyttelse på nettet.

Pixel-7-pro-lifestyle-vpn

Med innebygd VPN fra Google One bidrar Pixel til å holde din nettaktivitet trygg, uansett hvilken app eller nettleser du bruker.*

Begrensninger gjelder. Noen data overføres ikke via VPN. Ikke tilgjengelig i alle land. Alle andre Google One-abonnementsfordeler selges separat. Bruk av VPN kan føre til økte kostnader for mobildata, avhengig av hvilken type abonnement du har. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/vpn.

Forenkler sikkerhet og personvern.

Sikkerhetssenteret hjelper deg med å beskytte både telefonen din og kontoene og passordene dine. Med alle sikkerhets- og personverninnstillingene på ett og samme sted, er de enkle å se og administrere.

Sikkerheten din ivaretas med Pixel.

Pixel passer på deg med Personlig sikkerhet-appen. I nødssituasjoner kan Pixel automatisk ringe etter hjelp, dele posisjonen din eller ta opp video.

Funksjonene i Personlig sikkerhet-appen avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer, og er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder eller pålitelig som kommunikasjon i nødssituasjoner. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/personalsafety.

Sikkerhetsoppdateringer bidrar til å beskytte Pixel.

Med sikkerhetsoppdateringer i minst 5 år beskytter Pixel deg og de sensitive dataene dine.* Så sikkerheten til enheten bare styrkes over tid.

*Android-sikkerhetsoppdateringer i minst 5 år fra da enheten først ble tilgjengelig i Google Store i USA. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/updates.

En verden av hjelp. Bygget rundt deg.

Bytt uten å starte på nytt

Med Pixel kan du enkelt overføre det du liker best, med noen få trinn – uansett om du bytter fra Android eller iOS.*

Pixel-7-pro-lifestyle-switching

*Det kan hende at enkelte tredjepartsapper og -data ikke overføres automatisk. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/copydatahelp.

Du er omgitt av lyd.

Pixel støtter Pixel Buds Pro (selges separat) med romlig lyd. Den fyldige og omsluttende lyden får filmer og serier til å føles som om du er på kino.

Pixel-7-pro-lifestyle-tilbehor

Sammen kan Pixel-telefonene og ørepluggene gi deg hjelpen akkurat du trenger – hele dagen.

Mer nyttig tilbehør for Pixel.

pixel-stand-pixel-charger

Det har aldri vært lettere å lade

Med Pixel Stand (2. generasjon) (kommer snart, selges separat) kan du lade Pixel lynraskt – og helt trådløst. Telefonen kan brukes som miniskjerm for bilder mens du lader.*

*Hastigheter for trådløs lading ved opptil 20 W (Pixel 7) og opptil 23 W (Pixel 7 Pro) med Google Pixel Stand (2. generasjon) (kommer snart, selges separat). Opptil 12 W med Qi-sertifiserte EPP-ladere (selges separat). De faktiske resultatene kan være langsommere

Lad raskt

Lad Google-produktene dine raskt med 30 W USB-C®-laderen (selges separat).* Den er kompakt nok til å ta med seg overalt.

Krever en kompatibel USB-C®-enhet (selges separat). Ladehastigheten varierer og avhenger av egenskapene til enheten, batteriets alder, bruken under lading og mange andre faktorer.

Leveres med det beste fra Google.

Med Pixel 7 Pro får du 3 måneder med YouTube Premium og Google One.*

  • YouTube Premium: Kos deg med videoer og musikk uten annonser, i bakgrunnen og uten nett, på en lynrask telefon.

  • Google One: Få tilgang til 100 GB lagring i nettskyen fra Google One, slik at du kan sikkerhetskopiere bilder, videoer, kontakter med mer.

* Tilbudene om Google One- og YouTube Premium-prøveperioder på 3 måneder er tilgjengelige for kvalifiserte brukere ved kjøp av Pixel 7 Pro. Tilbudet utløper 15. desember 2023 kl. 23.59 CET. Du må oppgi en gyldig betalingsmåte ved registrering, men du belastes ikke før prøveperioden utløper. Si opp når du vil. Gå til youtube.com/premium/restrictions og one.google.com/offer/terms-and-conditions/pixel7and7pro for å lese de fullstendige vilkårene.

Dimensjoner
Bredde
76,6 mm
Dybde
8,9 mm
Lengde
162,9 mm
Vekt
Vekt
212 gram
Skjerm
Skjermglass
Corning® Gorilla® Glass Victus-dekkglass
Skjermoppløsning, PPI
512
Skjermstørrelse
6,7 tommer
Skjermtype
LTPO OLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
50 MP Octa PD Quad Bayer-vidvinkelkamera, 1,2 μm pikselbredde, f/1,85 blenderåpning, 82° synsfelt, 1/1,31-tommers bildesensor. 12 MP ultravidvinkelkamera med autofokus, 1,25 μm pikselbredde, f/2,2 blenderåpning, 125,8° synsfelt, Linsekorrigering. 48 MP Quad Bayer PD-telelinsekamera, 0,7 μm pikselbredde, f/3,5 blenderåpning, 20,6° synsfelt, 5x optisk zoom, høyoppløselig zoom opptil 30x.
Hovedkamera videokvalitet
Videoopptak i 4K med 30 bilder per sekund, 60 bilder per sekund. Videoopptak i 1080p ved 30 bilder per sekund, 60 bilder per sekund.
Selfiekamera fotokvalitet
10,8 MP, 1,22 μm pikselbredde, f/2,2 blenderåpning, Fast fokus, 92,8° ultrabredt synsfelt
Selfiekamera videokvalitet
Videoopptak i 4K med 30 bilder per sekund, 60 bilder per sekund
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
12 GB LPDDR5
Tilkobling
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, 5.2
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
Android 13
Prosessor
Google Tensor G2
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
5000 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, under skjerm
Hurtiglading
Ja, 30W
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68
Innhold i salgspakke
1 meter USB-C®-til-USB-C-kabel (USB 2.0), Hurtigstartveiledning, Adapter for raskt bytte, SIM-verktøy
Minijack
Nei
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja, Fast wireless charging 23W og Reverse wireless charging
Type ladekontakt
USB-C

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.