Moto G 5G Plus Blå

  • Ultrabredt selfie-kamerasystem
  • Fire-kameras system på 48 MP
  • 6,7 tommers CinemaVision-skjerm
  • Vakker og behagelig design
  • 5G-klar

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Få på lager (3)

2,392,-

Eks. MVA

Flere detaljer

Klar for 5G

Tro på all rosen. 5G er utrolig raskt, og moto g 5G plus leverer til alle. Last ned favorittfilmene dine på få minutter. Føl at du er der i virkeligheten med ultra-klare videochatter. Og fyr opp under episke seiere i nettspill uten forsinkelser.

Telias 5G-nett

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med Motorola Moto G 5G Plus vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett. Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Kamera

Moto g 5G plus tar bildene dine lengre også. Fang opp ethvert øyeblikk med et fire-kameras system på 48 MP, inkludert doble frontkameraer med et alternativ for ultravidvinkel, som får plass til fire ganger mer i bildet.

Enorm skjerm og solid batteri

Se på bildene, filmene m.m. på en enorm CinemaVision-skjerm med en ultrabred visning. Alt drevet av et solid to-dagers batteri. Med moto g 5G plus får alt skrytet plutselig mening.