OnePlus 9 Pro Stellar Black 128 GB

  • Hasselblad-kamera for mobil
  • Smart 6,7" 120 Hz fluid AMOLED-skjerm med LTPO
  • Warp Charge 65T hurtiglading + 50 W trådløs
  • Snapdragon 888 med 5G
  • OxygenOS basert på Android 11

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

Midlertidig utsolgt

399,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 9576,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

Kamera i samarbeid med Hasselblad

Hasselblads varige arv som en banebrytende kameraprodusent strekker seg over 80 år. Kjent for blant annet å fange menneskehetens første skritt på månen, har Hasselblads bilder inspirert generasjoner.

OnePlus, utviklet sammen med Hasselblad, gir det eksklusive Hasselblad-kamera til mobil flere gjennombrudd, inkludert naturlig fargekalibrering. 50 MP ultrabredt kamera gir uovertruffen klarhet med sin banebrytende Freeform-linse.

Skjerm

OnePlus 9 Pro 6,7" Smart 120 Hz Fluid AMOLED-skjerm, med banebrytende LTPO-teknologi og krevende fargenøyaktighet. Se og føl forskjellen med virkelige detaljer og ultrajevn respons.

Hurtiglading med Warp Charge 65T

Warp Charge 65T er OnePlus neste generasjons ladeløsning som leverer en dags kraft på bare 15 minutter. Warp Charge Wireless 50 er OnePlus sin raskeste trådløse ladeteknologi noensinne, og lader fra 1 - 70 % på bare 30 minutter.

Kompromissløs kraft – klar for 5G

Med vår raskeste 5G og ultra-kraftige Qualcomm® Snapdragon™ 888 CPU, snakker vi virkelig om kompromissløs kraft. Opplev neste nivå raskt og jevnt med OnePlus 9 Pro.

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med nye OnePlus 9 Pro vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

OxygenOS 11

OnePlus OxygenOS 11, basert på Android 11, har et nytt nytt design og nyttige funksjoner som er etterspurt av – og laget av – fellesskapet vårt.