OneplusNord 2T

OneplusNord 2T

Velg farge: Grey Shadow

Henter lagerstatus

Betalingsmåte

169,-/md (eks MVA).
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 4056,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

OnePlus Nord 2T 5G

Live Fast

Flagship Killer Speed

Den har hurtiglading på flaggskipnivå, et smartere, raskere brikkesett og et AI-forbedret kamera som er enda bedre enn forgjengeren ved fotografering i lite lys. Og det er uten å regne med en rekke andre justeringer og tillegg OnePlus har gjort for å gi deg en telefon som føles mer førsteklasses enn man skulle tro til en god pris.

Hva skjer med denne ladingen?

I tilfelle du trodde vi ikke kunne bli raskere, ga vi OnePlus Nord 2T 5G den raskeste ladingen av noen Nord-telefon noensinne – 80 W SUPERVOOC. Det fyrer telefonens 4500 mAh-batteri opp til en dags strøm på 15 minutter.

50 MP AI trippelkamera

OnePlus Nord 2T 5G kommer med et 50 MP AI trippelkamera som fungerer sammen med Dimensity 1300-brikkesettet for å produsere AI-forbedrede bilder som er lysere, klarere og mer fargerike. Vi har også økt OIS for høyere stabilitet og klarhet, selv i dårlig belysning.

6.43" 90 Hz FHD+ AMOLED-skjerm

I tilfelle du ikke fikk det med deg, OnePlus Nord 2T 5G kommer med den elegante 6,43" 90 Hz FHD+ AMOLED-skjermen. Den er uanstrengt smidig og har HDR10+-støtte for å gjøre tiden din på apper som Netflix og YouTube mer fargerik.

Et enda kraftigere brikkesett

Alt er litt raskere og bedre med MediaTek Dimensity 1300-brikkesettet, som forbedrer alt fra spilling til grafikkytelse og app-lanseringshastigheter ved å bruke MediaTeks nye HyperEngine 5.0. Dette raske, kraftige brikkesettet støttes av opptil 12 GB LPDDR4 RAM og 256GB UFS3.1-lagring for å sikre omfattende, rask og smidig ytelse.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
8 GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
Annet

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.