OnePlus Nord 128 GB Blue Marble

  • 90 Hz AMOLED-skjerm
  • Warp Charge 30T og 4100 mAh batteri
  • 48 MP kamera på nivå med flaggskip
  • 32 MP dual selfie-kamera
  • Klar for 5G

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Få på lager (3)

4,690,-

Eks. MVA

Flere detaljer

Kraftig kamera

Flere muligheter for kreativitet med 32 MP dobbelt selfie-kamera som rommer alle vennene dine på ett bilde. I tillegg kommer OnePlus Nord med et kraftig 48 MP Quad-kamera-system på nivå med flaggskipmodeller.

Hurtiglading med Warp Charge 30T

OnePlus Nord lader fra 1 % til 70 % på en halvtime. Selv om du scroller gjennom sosiale medier og kraftkrevende spill, vil den holde seg kjølig. Den enorme batterikapasiteten på 4100 mAh lader ikke bare raskere, men varer også lenger.

Sømløs brukeropplevelse

OnePlus Nord kombinerer operativsystemet OxygenOS, en høy ytelse, Qualcomm® Snapdragon 765G 5G-mobilplattform, og en 90 Hz AMOLED-skjerm, som gir deg en topp moderne og sømløs brukeropplevelse når du scroller på skjermen.

Kvalitet og tillit

OnePlus Nord er utviklet, testet og produsert i henhold til flaggskip-standarder, og leverer kvalitet du kan stole på og kommer med garanterte programvareoppdateringer i 3 år.

Rimelig OnePlus-telefon

En virkelig rask og jevn opplevelse, nå rimeligere.

Klar for 5G

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med den nye OnePlus 8 vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett. I tillegg må programvaren være oppdatert. OnePlus 8 vil innen 24. mai motta programvareoppdatering som gjør det mulig å skru på 5G.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.