Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-1
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-2
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-3
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-3-2
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-4
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-5
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-6
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-7
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-8
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-1
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-2
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-3
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-3-2
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-4
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-5
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-6
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-7
Samsung-Galaxy-A23-5G-Black-8

SamsungGalaxy A23 5G

SamsungGalaxy A23 5G

Ta skarpe filmer og bilder med 4+1 Quad-kamera

Velg minne: 64 GB
Velg farge: Svart
Henter lagerstatus

Betalingsmåte

SVITSJ

129,-/md (eks MVA).

Fordeler med SVITSJ

  • Du betaler kr 0,- i dag
  • Skjermforsikring er inkludert
  • Betal en fast månedspris i 24 md.
  • Bytt telefon etter 12 md hvis du vil
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 3096,- (eks MVA).

Kun telefon

2552,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Skarp og smidig

Se serier krystallklart, game og scroll med en myk følelse på en 6,6” FHD Infinity-skjerm med 120 Hz oppdateringsfrekvens.

Ekstra kraftfullt batteri

5000 Ah-batteriet kan holde i opptil to dager på én lading.* Med 25 W-lader (selges separat) hurtiglader du på lynraske 30 minutter. Når du har 50 % strøm igjen, aktiveres strømsparefunksjonen automatisk for å spare kraft.

*Batteritiden kan variere avhengig av bruk.

4+1 bra kameraer

Quad-kameraet har et 50 MP OIS hovedkamera som gir skarpe detaljer selv om bildet er tatt på langt hold. Med 5 MP Ultra Wide utvider du perspektivet, og dybdekameraet med 2 MP setter hovedpersonen i fokus ved hjelp av fin bokeheffekt. Portrait Mode gir utrolig profesjonelle portretter, og selfiekameraet med 8 MP gjør deg til stjerne.

Raskt. Stabilt.

En ny Snapdragon-prosessor og oppkobling mot 5G-nettet bidrar til at alt du gjør på Galaxy A23, skjer smidig og uten forsinkelse.

Tilgang til 5G avhenger av abonnement, dekning og andre forhold.

Stilren og gripevennlig

Med et mykt og behagelig design ligger Galaxy A23 5G godt i hånden. Den finnes i de behagelige fargene Black, White, Light Blue og Orange.

Full kontroll med One UI

Få gjort mer samtidig. Håndter apper og programmer raskt og enkelt med det brukervennlige og sømløse designet.

Godt med plass

Med en intern lagringsplass på 64 GB/128 GB trenger du ikke å slette ting. Har du behov for enda mer plass, kan kapasiteten utvides til 1 TB med et eksternt microSD-kort (selges separat).

Bedre sammen

Synkroniser mobilen med andre Samsung-enheter og utvid verden. For eksempel kan du få oversikt over egen helse og inspirasjon til trening med Samsung Health og Galaxy Watch.

Sikkerhet med Samsung

Sikkerhetssystemet Samsung Knox beskytter mobilen din fra innsiden og ut fra det øyeblikket du slår den på. Med Private Share deler du innhold trygt, og Secure Folder tilbyr et kryptert rom for det som er ditt, som er sikret ved hjelp av ditt eget fingeravtrykk.

I esken

I tillegg til A23 5G: Ledning (USB Type-C), nål for å ta ut SIM-kort, Quick Start Guide. Alle tilbehør leveres i hvitt uansett hvilken farge du velger på telefonen.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Innebygd minne
64 GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.