Galaxy A42 Hvit

  • Rask og kraftig mobil for det tilkoblede livet
  • Fem skarpe kameraer for enda bedre bilder og filmer
  • Stor, høyoppløst skjerm – laget for virkelig oppslukende bilder
  • Kraftig 5 000 mAh-batteri

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På nettlager

179,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 4296,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

For en raskere opplevelse

Tid for å gire opp – med Galaxy A42 5G får du rask og pålitelig 5G-tilkobling som lar deg streame, spille av og laste ned innhold i imponerende hastigheter, og det kraftige batteriet lar deg fortsette lenge.

Den store Infinity-U-skjermen gjør opplevelsen enda skarpere, og den karakteristiske designen med skinnende, mønstret bakside gir deg en mobil som er like komfortabel som elegant. Fem skarpe kameraer fungerer sammen for å gi deg enda bedre bilder og filmer – enten du bruker selfie-kameraet eller du tar bilde av noe rundt deg.

Klar for 5G

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med den nye Samsung Galaxy A42 5G vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Krefter som varer lenge

Med et kraftig batteri på 5 000 mAh kan du fortsette med det du gjør – lenge. Og med hurtigladeren trenger du ikke vente lenge på å maksimere batteristrømmen igjen

Flott og smidig

Galaxy A42 5G er like elegant som den er behagelig. Den karakteristiske mønstrede designen i kombinasjon med den blanke overflaten gir telefonen en ekte premiumfølelse – og med avrundede hjørner blir den enda mer behagelig å holde i. Den kommer i tre klassiske farger: Hvit, svart og grå.

Oppslukende skjerm

Galaxy A42 5G er utstyrt med en 6,6 tommer AMOLED Infinity-U-skjerm, for å gi deg en virkelig oppslukende opplevelse, enten du ser på en serie, blar gjennom bilder eller spiller spill. Hvis du vil gjøre flere ting samtidig, har du dessuten enda mer plass til multitasking.

Fem skarpe kameraer

For å kunne ta bedre bilder og filmer i alle situasjoner, har Galaxy A42 5G fem skarpe kameraer. De fire bak er plassert i en firkant – her er hovedkameraet på 48 megapiksler, et ultravidvinkelkamera på 8 megapiksler som lar deg fange mer av verden, et dybdekamera med live-fokus på 5 megapiksler og et makrokamera på 5 megapiksler som hjelper deg med å markere detaljene. Og med selfie-kameraet på forsiden på 20 megapiksler, får du enda bedre fokus på deg selv, enten du tar en selfie eller foretar en videosamtale.

Bedre spillstyrke

Galaxy A42 5G er en mobil som er fantastisk for spill og streaming. 5G-hastighetene leverer både grafikktunge bilder og live-spill med liten forsinkelse.

Fingeravtrykkleser i skjermen

Enkel tilgang til alt som er ditt – du åpner telefonen raskt og enkelt med fingeravtrykk-leseren på skjermen.

Samsung Pay

Galaxy A42 5G fungerer naturligvis sammen med Samsung Pay så du kan betale enkelt og sikkert med kortene dine på NFC-terminaler.

I esken

Lader med tilhørende ledning, Clear Cover, nål for å ta ut SIM-kort og bruksanvisning på norsk.