Galaxy Note10+ 256 GB Aura Black

  • Stor skjerm på 6,8"
  • Fire kameraer i proffklassen
  • Kraftig batteri på 4300 mAh
  • Inkluderer S Pen med bevegelsessensor
  • Infinity-skjerm med 95% skjermflate

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På nettlager

449,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 10 776,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

Med den nye Galaxy Note10+ utfordrer Samsung forestillingene om hva som er mulig med en mobiltelefon. Note er preget av ekstrem prosessorkraft, lett tilgjengelige funksjoner, allsidighet og design. Og naturligvis S Pen som i seg selv endrer hvordan du kan arbeide mer effektivt og mer intuitivt. Galaxy Note10+ er mer enn en telefon: det er en PC, en spillkonsoll, en notisblokk, en bilde- og videoredigeringsenhet laget for deg med veldig høye krav. Hvis du vil ha en mer kompakt telefon, finnes Galaxy Note10 med 6,3 tommer skjerm.

Kjenn kraften av ytelse

Takket være en helt ny Samsung-prosessor, er Galaxy Note10+ 20% raskere enn Galaxy Note9. Til tross for den økte kraften, er den mer strømbesparende og batteriet gir mer tid til arbeid, til å skape og til underholdning. Batteriet holder også lengre fordi mobilen lærer seg hvordan du bruker den og kan spare strøm ved å slå av funksjoner som du ikke bruker. Dessuten er hurtigladingsfunksjonen oppgradert for enda raskere lading.

WiFi-teknologien er oppgradert til WiFi6 som gjør mottaket mer stabilt og opptil 20% raskere i miljøer der mange WiFi-nettverk konkurrerer eller forstyrrer hverandre, for eksempel i offentlige bymiljøer.

Ytelsen gjør den også til en optimal mobil for alle som ønsker å ta spillingen til nye nivåer. Kraften, batteriet og WiFi6-tilkoblingen gjør at det blir mindre forsinkelse og mer tid til spilling.

Kjenn kraften i design

Skjermen til den nye Galaxy Note10+ har et 19:9-format som ikke bare yter filmene du ser rettferdighet, men som også gjør det enkelt å kjøre flere programmer samtidig på skjermen. Note er en større mobil for at du skal få en større opplevelse – men takket være den ergonomiske og slanke designen er den behagelig i hånden. Frontkameraet har et svært lite uttak i skjermen, og kantene er minimert, noe som betyr at skjermen dekker 95 % av fronten på mobiltelefonen. Alt for en størst mulig opplevelse – i et så praktisk format som mulig. Brukergrensesnittet er også skreddersydd til skjermstørrelsen, noe som gjør det enkelt å bla gjennom og trykke på funksjoner med én hånd.

Å holde Galaxy Note10+ i hånden gir en eksklusiv følelse, kantene er mykt avrundet og gir et sterkt og solid inntrykk. Den kommer i helt nye farger som vi kaller Aura, og når du ser dybden og den glitrende glansen til nye Galaxy Note10+ forstår du hvorfor.

Kjenn kraften av produktivitet

Med S Pen finner du en raskere og mer presis måte å arbeide på. S Pen sitter praktisk på telefonen, og bare ved å ta den frem får du smarte snarveier til funksjoner og programmer. Uten å låse opp eller åpne noe program, kan du både lage raske skisser og detaljerte tegninger. Notatene dine kan enkelt overføres til tekstformat og brukes i for eksempel Microsoft Word. Pennen har Bluetooth og en bevegelsessensor som gjør at den også kan brukes til å styre presentasjoner eller som fjernkontroll for kameraet.

På den nye Galaxy Note10+ er DeX forbedret ytterligere. Med en USB-adapter kobler du Galaxy Note til datamaskinen og kan arbeide med mobil og datamaskin parallelt på samme skjerm. Du kan benytte både apper på mobilen og programmer på datamaskinen og enkelt flytte filer mellom datamaskin og mobil.

Kjenn kraften av å skape

Nye Galaxy Note10+ tar et stort skritt videre for alle som tar bilder og filmer. Bildestabiliseringen er utviklet for å gi stabile bilder fra både fjellveier som humper og fotografer som ler. Dessuten kan du nå også få en bokeh-effekt på film, dvs. kort dybdeskarphet, for å fokusere på det som er viktig i bildet. Vidvinkelkameraet dekker 123° grader av synsfeltet, like mye som øyet ditt. Du kan med andre ord fange storslåtte landskap eller hele gruppen i ett bilde.

I den nye Galaxy Note10+ er det også to alternativer for videoredigering, en mer fleksibel direkte i galleri-appen og en som støtter den mer profesjonelle Adobe Rush. Nytt for Galaxy Note10+ er også Audio Zoom, en funksjon der de tre mikrofonene på mobilen gjør det mulig å zoome inn i lyden for å skape enda større følelse av nærvær i filmene. Kameraet til Galaxy Note10+ har også Time-of-Flight-funksjonalitet, noe som i klartekst betyr at kameraet kan måle avstand og størrelser. For eksempel for å se om et møbel passer i hjemmet eller en TV passer på veggen.

Kjenn kraften til Samsung

Den nye Galaxy Note10+ har et stort innebygd minne, den er vann- og støvbestandig i henhold til IP68 og lyden er optimalisert av AKG. Samsung Knox beskytter innholdet ditt med fingeravtrykkleser i skjermen og ansiktsgjenkjenning, dessuten er det plass til to SIM-kort. Dessuten kan mobilen både lades og dele lading trådløst.