SamsungGalaxy S20 FE 5G

SamsungGalaxy S20 FE 5G

4.4

(16)

6.5" 120Hz FHD+-skjerm

Les mer om Galaxy S20 FE 5G
Velg minne: 128 GB
Velg farge: Cloud Lavender
Henter lagerstatus

Betalingsmåte

Fordeler med SVITSJ

  • Du betaler kr 0,- i dag
  • Skjermforsikring er inkludert
  • Betal en fast månedspris i 24 md.
  • Bytt telefon etter 12 md hvis du vil

279,-/md (eks MVA).

Totalpris med SVITSJ i 24 md. 6696,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

00 6Colors 5G

Alt du behøver. For alt du vil gjøre.

Dette er mobilen for deg som vil ha alt. Vi har laget en mobil basert på de behovene som brukerne etterspør mest. Enten du vil ta skarpe bilder, spille spill eller bare fylle strømmen med ting som inspirerer deg, er dette den perfekte kombinasjonen av innovasjoner fra S20-serien. Denne mobiltelefonen gir deg alt du trenger, slik at du kan nyte alt du vil gjøre.

Dette er Galaxy S20 FE.

ALLE RETTER OPPMERKSOMHETEN MOT INFINITY-SKJERMEN

Nyt en skjerm som går fra kant til kant. Med 6,5 tommer FHD Infinity-skjerm får du en ramme du nærmest ikke kan se og et kamera som nesten ikke merkes. Med en skjerm som dekker nesten hele forsiden får du en oppslukende opplevelse når du spiller, ser på film eller tar en videosamtale.*

08

ET TRIPPELKAMERA I PROFFKLASSEN

Med tre kameraer på baksiden kan du være sikker på å få et perfekt #nofilterbilde. Velg vidvinkelkameraet for å få med alt du vil, og test deretter ultravidvinkelkameraet for å få med enda mer. Til slutt kan du bruke kameraet med teleobjektiv til å zoome med opptil 3x optisk zoom.

02 NO

ZOOMEN SOM BRINGER DEG NÆRMERE DET SOM SKJER

Med 30x zoom kan du zoome fra den ene siden av rommet til den andre. Kombinasjonen av 3x optisk zoom og 30x Super Resolution Zoom gjør at du kan få et bra nærbilde uten at du trenger å flytte deg nærmere.*

03

3x optisk zoom Opptil 30x Super Resolution Zoom

VÅR STØRSTE DUAL PIKSEL-SENSOR, FOR LYSE BILDER OGSÅ I MØRKET

Med større piksler og et forbedret AI-kamera, er hovedkameraet på Galaxy S20 FE tilpasset for å ta bilder også i mørket. For at bildet skal bli så tydelig som mulig tar kameraet flere bilder samtidig, som deretter blir til et skarpt bilde. Med dual pixel-sensoren får du detaljrike og fargeglade nattbilder.*

04 NO

GÅ FRA SELFIE TIL SELVPORTRETT

Med et frontkamera med 32 megapiksler kan du ta selfier og filme på et helt nytt nivå. Vær en stjerne foran kamera og gled deg over skarpere bilder og filmer av deg selv.

05 0305 01

05 02

ETT BILDE BLIR TIL MANGE BILDER MED HJELP AV AI

Med Ett Opptak trenger du bare å ta ett bilde for å få flere resultater. Ta ett bilde i opptil 15 sekunder og la deretter telefonen gjøre jobben. Når du har tatt ett bilde vises resultatet i Galleri, der kan du se de beste bildene og filmene fra opptaket.*

0607 01

FÅ MAKSIMALT UTBYTTE AV 5G

5G er ikke bare raskt – det er lynraskt. Når du er koblet til 5G med Galaxy S20 FE som drives av prosessoren Qualcomm Snapdragon 865 5G Mobile Platform, kan du spille live uten avbrudd, samtidig som du kan strømme og ta imot videosamtaler.

07 02

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med Samsung Galaxy S20 FE 5G vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett. Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

ET SMART BATTERI SOM VARER HELE DAGEN

Lev livet uten at du trenger å bekymre deg for hvor du kan lade mobilen. Med 4500 mAh (standard) batteri får telefonen nok strøm til å ta deg gjennom hele dagen – og den er smart nok til å spare litt ekstra til du virkelig trenger det.*  

ic-4500mah

BESKYTTELSE MOT SPRUT, VANNDRÅPER OG STØV

Med en IP68-klassifisering for vann- og støvtetthet tåler denne telefonen å være under 1,5 meter vann i opptil 30 minutter. Så du kan fortsette å spille eller ta bilder selv om telefonen blir litt våt.*

09

KOBLE SAMMEN DIN VERDEN MED GALAXYS VERDEN

*Galaxy Tab S7, Watch3, Buds Live og Fit2 selges separat. 

10

Dimensjoner
Bredde
74,5 mm
Dybde
8,4 mm
Lengde
159,8 mm
Vekt
Vekt
190 g
Skjerm
Skjermoppløsning, PPI
405
Skjermstørrelse
6,5 tommer
Skjermtype
Dynamic AMOLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
12 MP wide (2PD, OIS, F1.8, 1.8¿) + 12 MP u-wide (F2.2, 1.12¿) + 8 MP tele (3x, F2.4, 1.0¿)
Hovedkamera videokvalitet
4K, 1080p, gyro-EIS
Selfiekamera fotokvalitet
32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8µm
Selfiekamera videokvalitet
4K, 1080p
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
Minnekort maks størrelse
1 TB
Minnekort type
microSDXC
RAM
6 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, v 5.0, A2DP, LE
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
Android 10, One UI 2.5
Prosessor
Snapdragon 865
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
Li-Po4500 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja (optisk under skjerm)
Hurtiglading
Ja, 25W
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja, 15W
Type ladekontakt
USB-C

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.