Samsung Galaxy S20 Ultra 128 GB Cosmic Gray

 • Superskarpe bilder med 108 MP kamera
 • 100x zoom tar deg enda nærmere
 • Fremtidssikret – Kan benyttes på Telias nye 5G-nett
 • Filme i 8K og fang øyeblikket
 • 120 Hz skjermoppdatering
 • 12 GB RAM + 128 GB lagringsplass

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På nettlager

369,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 8856,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

01 1

Klar for 5G

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med den nye Samsung Galaxy 5G 20 Ultra vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Samsungs beste kamera noensinne!

Nå kan du ta bilder og video og legge dem rett ut med profesjonell kvalitet. Kameraet i Galaxy S20 Ultra gir muligheter som et profesjonelt systemkamera. Men den store forskjellen er at det er enkelt å bruke, takket være kraftig AI.

01 Camera details in NO

108 MP for ekstrem skarphet

Kameraet i Galaxy S20 Ultra har flest antall megapiksler i markedet. Det gir en ekstrem detaljrikdom og gjør det mulig å oppdage detaljer du gikk glipp av. Bildene kan også forstørres og beskjæres uten at kvaliteten blir dårligere.

02 01 w

100x Zoom, 100 ganger nærmere

Med Galaxy S20 Ultra kommer du tettere på. Se det andre går glipp av, kom tettere på konsertscenen, ta bilder av ville dyr og film vennenes nedkjøring hele veien fra toppen. Eller ta nærbilder av fotballheltene dine fra tribunen.

03 03

Få med mer i svakt lys

Galaxy S20 Ultra har vårt hittil mest lyssterke kamera. Ofte er det øyeblikkene på konserten, festen eller ved leirbålet du ønsker å kunne fange på film eller stillbilde. Men tidligere har det vært vanskelig å fange øyeblikkene med dybde og skarphet når lyset er svakt. Takket være kombinasjonen av stor blenderåpning, optikk av høy kvalitet og store kamerasensorer, slipper Galaxy S20 Ultra inn mer lys. Og for å forbedre lysfølsomheten ytterligere, har kameraet den banebrytende teknologien Nona Binning, som slår 9 piksler sammen til én og skaper den største overflaten for lysinnslipp som vi noen gang har hatt.

04

Fang øyeblikket med 5 – 12 bilder

Tar du ett bilde, kan du la kameraet ta flere. Deretter hjelper AI deg med å velge de beste 5–12 bildene fra øyeblikket automatisk. Du slipper å ta flere bilder, kameraet tar seg av det hvis du vil. Ikke gå glipp av den herlige grimasen, at lysene på kaken blåses ut, at katten plutselig oppfører seg som en hund eller omvendt.

06

8K video fanger de umulige øyeblikkene som stillbilder

8K betyr at du kan filme med ytterst høy oppløsning og ta ut fantastiske stillbilder fra filmen. Fang mikrosekundet midt i hoppet, det lille sideblikket hunden ga katten, eller snøfnuggene før de rekker å smelte på nesen. Fang øyeblikk som kan gi en hendelse en helt ny betydning. 8K innebærer også en fremtidssikring, ettersom dette er oppløsningen på fremtidens skjermer.

05 01

Fire bakre kameraer

Det lyssterke hovedkameraet er på hele 108 MP og kameraet med teleobjektiv gir opptil 100x zoom. Kameraet med ultravidvinkel på 123° tar bildet som øyet ser det, og det fjerde kameraet måler avstand og gjør det mulig å ta bilder med kort dybdeskarphet, det som kalles bokeh.

Kraften

Raskere og mer effektiv

Kraften til en mobiltelefon er avhengig av mange faktorer. Galaxy S20 Ultra har vår kraftigste og raskeste prosessor noen gang. Men det er ikke det eneste som gjør dette til en rask og kraftig mobil. Programvaren som ligger i bunnen er også en veldig viktig del, ikke minst for opplevelsen din. Dessuten har Galaxy S20 Ultra mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men som også forlenger batteriets kapasitet og gir en mer effektiv lagringsplass. Vi hos Samsung produserer de fleste komponentene i telefonene våre selv, slik at vi kan optimalisere dem både for din opplevelse og kapasitet. Du kjenner det på flyten og utholdenheten til Galaxy S20 Ultra.

120 Hz betyr raskere skjerm, en fordel når du spiller

En raskere skjerm skaper en mer behagelig følelse som vanskelig kan beskrives. Men har du først prøvd den, er det vanskelig å nøye seg med noe annet. Du kan bla jevnere mellom sider og apper. Hastigheten gir deg som spiller en fordel, ikke minst takket være kombinasjonen med lynrask berøringsrespons. Skjermen til Galaxy S20 Ultra er dobbelt så rask som skjermen til Galaxy S10.

09 w corners

Utholdende

Galaxy S20 Ultra har det hittil største batteriet i en Samsung-telefon, hele 5000 mAh, noe som er over 20 % større enn Galaxy S10+. Men det er ikke bare det store batteriet som gir utholdenhet. Både lagringsplass og prosessor er mer effektive slik at strømforbruket er ytterligere redusert. Galaxy S20 Ultra har naturligvis også vår nyeste hurtigladeteknologi, der 30 minutters lading fyller batteriet over 50 %.

Kraften til å vinne, jobbe og tenke

Med Galaxy S20 Ultra får du kraften til å kunne bli en vinner i krevende spill. Kraften er også nyttig for mer kompliserte beregninger eller når du vil kjøre mange programmer samtidig.

Plass til mer

Galaxy S20 Ultra fås med 128 GB lagringsplass. I tillegg er det plass til micro SD-kort med støtte opptil 1TB.

S20 Ultra

Designen – Se mer

Galaxy S20 Ultra har en skjerm som dekker enda mer av overflaten på mobilen, med andre ord en større skjerm uten at mobilen har blitt større. Du vil få en større opplevelse av film og bilder, men med en mobil som med sine avrundede kanter og et smalere format er behagelig i hånden. Apper og funksjoner er lett tilgjengelige og kan plasseres slik at du alltid har lett tilgang til det du bruker ofte.

Alltid med Samsung

Vann- og støvbestandig

Galaxy S20 Ultra er støv- og vanntett i henhold til IP68, noe som betyr at den tåler en vanndybde på opptil 1,5 meter i 30 minutter.

Trygg med Samsung Knox

Din Galaxy S20 Ultra har Samsung Knox som beskytter dine verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du har tilgang til det som er ditt.

En mer åpen verden med Samsung

Samsung står for åpenhet og åpne plattformer. Med nye Galaxy S20 Ultra har du enkel tilgang til både Samsungs og andre produsenters tilkoblede produkter og tjenester. Med Samsung Galaxy S20 Ultra blir du en del av en mer åpen verden!

I esken

 • Ladeplugg
 • USB-C til USB-C-kabel
 • Kablede øreplugger med USB-C-plugg
 • Ekstra gummipropper til øreplugger
 • Nål til å åpne SIM-skuff

13 Whats In The Box Z3

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.