Samsung Galaxy S20 Cloud Blue

  • Skarpe bilder med 64 MP kamera
  • 30x zoom tar deg tett på
  • Fremtidssikret – Klar for Telias nye 5G-nett*
  • Filme i 8K og fang øyeblikket
  • 120 Hz skjermoppdatering

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På nettlager

469,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 11 256,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

Klar for 5G

Nå har vi åpnet nettet i Lillestrøm og deler av Groruddalen i Oslo, og innen utgangen av 2023 vil vi ha et landsdekkende 5G-nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med den nye Samsung Galaxy 5G 20 vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett. I tillegg må programvaren være oppdatert. Samsung S20 serien vil etter en programvareoppdatering før sommeren kunne benytte det nye 5G-nettet, og du som kunde vil være den første til å vite når det skjer.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

08 02 W

Kamera

Se verden på en ny måte

Nå kan du ta bilder og videoer og legge dem rett ut med profesjonell kvalitet. Likevel er kameraet enkelt å bruke, takket være kraftig AI.

01 02 X1 NO

64 MP for skarpere detaljer

Kameraet i Galaxy S20 har hele 64 MP, noe som skaper fantastiske detaljer med enestående skarphet ned til minste detalj. Bildene dine får en helt ny dybde og du kan oppdage detaljer du ellers ville gått glipp av.

02 01

Kom mye tettere på med 30x zoom

Med Galaxy S20 kommer du tettere på. Se det andre går glipp av, kom tettere på scenen på konsert, ta bilder av ville dyr, film vennenes nedkjøring hele veien fra toppen. Eller ta nærbilder av fotballheltene dine fra tribunen.

02 2

Få med mer i svakt lys

Galaxy S20 har et svært lyssterkt kamera. Ofte er det øyeblikkene på konserten, festen eller ved leirbålet du ønsker å kunne fange på film eller stillbilde. Tidligere har det vært vanskelig å fange øyeblikkene med dybde og skarphet når lyset er svakt. Takket være kombinasjonen av stor blenderåpning, optikk av høy kvalitet og store kamerasensorer slipper Galaxy S20 inn mer lys.

Fang øyeblikket med 5 – 12 bilder

Tar du ett bilde, kan du la kameraet ta flere. Deretter hjelper AI deg med å velge de beste 5–12 bildene fra øyeblikket automatisk. Du slipper å ta flere bilder, kameraet tar seg av det om du vil. Ikke gå glipp av den herlige grimasen, at lysene på kaken blåses ut, at katten plutselig oppfører seg som en hund eller omvendt.

06

8K video fanger de umulige øyeblikkene som stillbilder

8K betyr at du kan filme med svært høy oppløsning og ta ut fantastiske stillbilder fra filmen. Fang mikrosekundet midt i hoppet, det lille sideblikket hunden ga katten, eller snøfnuggene før de rekker å smelte på nesen. 8K innebærer også en sikring for fremtiden, ettersom dette er oppløsningen på fremtidige skjermer.

Flere bakre kameraer gir flere muligheter

Telekameraet med 64 MP gir skarphet opptil 30x zoom, det lyssterke hovedkameraet (f/1.8) gir deg de beste bildene i mørket, og ultravidvinkel på 123° fanger bildet slik øyet ser det. Du kan skape dybde i bildet ved å gjøre bakgrunnen uskarp, det som kalles bokeh.

Kraften

Raskere og mer effektiv

Kraften til en mobiltelefon er avhengig av mange faktorer. Galaxy S20 har mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men som også forlenger batteriets kapasitet og gir en mer effektiv lagringsplass. Samsung produserer de fleste komponentene i telefonene selv, slik at de kan optimalisere dem både for din opplevelse og kapasitet. Du kjenner det på flyten og utholdenhet til Galaxy S20.

120 Hz betyr raskere skjerm, en fordel når du spiller

En raskere skjerm skaper en mer behagelig følelse som vanskelig kan beskrives. Men har du først prøvd den, er det vanskelig å nøye seg med noe annet. Du kan bla jevnere mellom sider og apper. Hastigheten gir deg som spiller en fordel, ikke minst takket være kombinasjonen med lynrask berøringsrespons. Skjermen til S20 er dobbelt så rask som skjermen til Galaxy S10.

09 w corners

Utholdende

Galaxy S20 har et batteri på 4000 mAh. Men det er ikke bare det store batteriet som gir utholdenhet. Både lagringsplass og prosessor er også mer effektive, slik at strømforbruket er redusert ytterligere. Galaxy S20 har naturligvis også vår nyeste hurtigladeteknologi, der 30 minutters lading fyller batteriet over 50 %.

Kraften til å vinne, jobbe og tenke

Med Galaxy S20 får du kraften til å kunne bli en vinner i krevende spill. Kraften er også nyttig for mer kompliserte beregninger eller når du vil kjøre mange programmer samtidig.

Plass til mer

Galaxy S20 fås med 128 GB. Det er også plass til micro SD-kort som gir opptil 1,5 TB ekstra lagringsplass.

Design – se mer

Galaxy S20 har en skjerm som dekker enda mer av overflaten på mobilen, med andre ord en større skjerm uten at mobilen har blitt større. Du vil få en større opplevelse av film og bilder, men med en mobil som med sine avrundede kanter og et smalere format er behagelig i hånden. Apper og funksjoner er lett tilgjengelige og kan plasseres slik at du alltid har lett tilgang til det du ofte bruker.

Alltid med Samsung

Vann- og støvbestandig

Galaxy S20 er støv- og vanntett i henhold til IP68, noe som betyr at den tåler en vanndybde på opptil 1,5 meter i 30 minutter.

Trygg med Samsung Knox

Din Galaxy S20 har Samsung Knox som beskytter dine verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du har tilgang til det som er ditt.

En mer åpen verden med Samsung

Samsung står for åpenhet og åpne plattformer. Med nye Galaxy S20 har du enkel tilgang til både Samsungs og andre produsenters tilkoblede produkter og tjenester. Med Samsung Galaxy S20 blir du en del av en mer åpen verden!

I esken

  • Ladeplugg
  • USB-C til USB-C-kabel
  • Kablede øreplugger med USB-C-plugg
  • Ekstra gummipropper til øreplugger
  • Nål til å åpne SIM-skuff

13 Whats In The Box X1