SamsungGalaxy S22
Bora Purple, 128 GB

4.1

(28)

SamsungGalaxy S22
Bora Purple, 128 GB

4.1

(28)

Velg farge: Bora Purple

Henter lagerstatus

Velg minne

Betalingsmåte

Fordeler med SVITSJ

Som SVITSJ-kunde får du alltid skjermforsikring inkludert! Denne dekker skader på skjermen.

269,-/md (eks MVA).
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 6456,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Samsung S22-serien leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

Kreativ – Mobilen som gjør øyeblikkene enda bedre

Galaxy S22 er utstyrt med et sylskarpt kamera. Og med avansert AI blir jobben din enkel – nå kan du ta bilder og filme på et profesjonelt nivå, uansett hvilket nivå du er på i dag. Med tre kameraer bak i et imponerende samspill er du klar til å ta fantastiske bilder i enhver situasjon. 50 MP, telefoto, ultravidvinkel og dybde. Alt for at du ikke skal gå glipp av noe.

Samsung Galaxy S22+|S22 lifestyle

Adaptive pixel

Ta et bilde med hovedkameraet på 50 MP og få det beste fra to verdener. Adaptive Pixel-teknologien kombinerer automatisk et imponerende høyoppløst bilde på 50 MP med et utrolig lyssterkt bilde på 12 MP, slik at du skal få et best mulig sluttresultat hver gang.

Imponerende skarphet

Med 50 MP leverer Galaxy S22 sylskarpe bilder med enestående detaljer. Den høye oppløsningen betyr blant annet at du kan beskjære og forstørre motivet – og fortsatt få skarpe og detaljrike bilder som er klare til å deles.

30x zoom tar deg 30 ganger nærmere motivet

Nå kan du komme 30 ganger nærmere motivet gjennom linsen på en Galaxy S22. Takket være forbedret AI og enda mer lysfølsomme piksler enn i forgjengeren Galaxy S21, forvandles avstanden nå til nærbilder – og episke øyeblikk direkte i mobilen. Og med 3x optisk zoom får du også sylskarpe nærbilder.

Nyt natten

Ofte inntreffer de mest magiske øyeblikkene etter mørkets frembrudd: Fyrverkeri, solnedgang og festens høydepunkt. Tidligere har det vært vanskelig å fange disse øyeblikkene med dybde og skarphet under dårlige lysforhold, men med Galaxy S22 får du en lysfølsom sensor som fremhever alle detaljer. Nå kan du filme og ta bilder akkurat som du vil selv om det er mørkt.

La AI overraske i bilder og film

La kameraets AI gjøre jobben: Den velger ut de beste bildene, klipper sammen de mest actionfylte øyeblikkene og reduserer hastigheten i de dramatiske sekvensene. Alt i samme opptak, slik at du kan dele øyeblikkene som du trodde det var umulig å fange. På proffnivå. Ett opptak fanger de beste og mest spektakulære motivene ved at en sekvens automatisk filmes når du tar et bilde. På bakgrunn av denne sekvensen velger AI ut de beste bildene. Dynamic Slow-Mo øker dramatikken ved å redusere farten i de actionfylte sekvensene, og med Portrait Mode får du detaljrike og lyssterke bilder. Og hvis du vil fjerne noe i bildet, kan du bruke Object Eraser for å få akkurat det innholdet du ønsker. Du trenger med andre ord nesten ikke å gjøre noe selv for å kunne dele en fantastisk virkelighet på proffnivå med Galaxy S22.

Fang alt med 8K-video – også om natten

Tidligere var det lett å gå glipp av det perfekte øyeblikket. Spesielt etter mørkets frembrudd. Den tid er forbi. Galaxy S22 forbedrer filmmulighetene med 8K-video og en svært lysfølsom sensor. Cinematic Video med bedre bildestabilisering gir deg en mer altoppslukende filmopplevelse. Og 12 bit HDR som viser 60 milliarder farger – 64 ganger mer enn det som er mulig med 10 bit HDR – gjengir farger på en helt ny måte.

Directors View – din snarvei til regissørstolen

Stille – opptak. Galaxy S22 gjør deg til regissør. Samtidig som du filmer kan du se hva alle tre kameraene fanger opp, velge de mest spektakulære perspektivene og skape ekstraordinære klipp som er klare til å deles. Du kan også veksle mellom hovedkameraet og selfiekameraet, og synes i bildet mens du kommenterer det du filmer live.

3D-analyse tar selfier til et helt nytt nivå

En profesjonell fotograf i et studiomiljø – eller du i stua? Galaxy S22 gjør selfiene dine enda bedre: Ved hjelp av AI og 3D-analyse av dybde og dimensjoner skaper kameraet fantastiske portretter. Bakgrunnen gjøres uskarp med bokeh-effekt og ansiktet kommer i fokus med perfekt lyssetting.

Kraftig

120 Hz endrer alt

S22 skjerm

Galaxy S22 har en Dynamisk Super AMOLED-skjerm med 120 Hz oppdateringsfrekvens som forbedrer brukeropplevelsen. Den raske oppdateringsfrekvensen gir en myk følelse og umiddelbar respons, enten du blar, spiller eller skriver en melding.

Skjermen er dessuten dynamisk og styrer oppdateringsfrekvensen etter hva du gjør – og dermed øker batteritiden. For eksempel bruker den kun 10 Hz når du ikke gjør noe, og opptil 120 Hz når du spiller.

Stabil opplevelse

Med Galaxy S22 kan du bruke det nye, lynraske 5G-nettet. Også med Wi-Fi 6, der det er tilgjengelig. Alt for at du skal kunne strømme og dele lynraskt, og spille med minimal signalforsinkelse uansett hvor du er.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

To i en

Gjør mer enda raskere. Split Screen lar deg bruke to ulike apper på skjermen samtidig. Bla gjennom en presentasjon samtidig som du svarer på en e-post. Enkelt, raskt og effektivt.

Et batteri tilpasset deg

Galaxy S22 batteri

Batteriet er imidlertid ikke bare kraftig, men også intelligent. Ved å lære om og tilpasse seg dine mobilvaner sparer det på strømmen og holder lenger på én lading. Galaxy S22 tilbyr selvsagt hurtiglading – 30 minutter er nok til å lade batteriet til mer enn 50 %.

Batteritiden varierer avhengig av bruk. Hurtiglader på 45 watt medfølger ikke, men kan kjøpes separat fra autoriserte forhandlere og på samsung.com. Oppladingstiden kan variere.

Intelligent prosessor

Kraften i en mobil avhenger av mange faktorer. Galaxy S22 er utstyrt med Samsungs raskeste og kraftigste prosessor noensinne – på kun 4 nm. Men det er ikke det eneste som gjør mobilen rask og effektiv: Programvaren er også en viktig del av brukeropplevelsen.

Galaxy S22 prosessor

Dessuten har Galaxy S22 mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men også forlenger batteritiden og utnytter minnet mer effektivt.

Holdbart design

Sømløse og myke overganger, sammen med de diskrete kameralinsene, gir mobilen et enhetlig og stilrent design som skiller seg ut.

Galaxy S22 robust

Skulle du være så uheldig å miste mobilen i bakken sørger Gorilla Glass Victus+, Samsungs sterkeste glass noensinne, og Armor Aluminium på baksiden for best mulig beskyttelse.

Velg mellom de flotte fargene Phantom Black og Phantom White, Green og Pink Gold, som passer inn overalt.

Galaxy S22 er IP68-klassifisert. Basert på testforhold for nedsenking i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng.

Sosial

Snapchat+Samsung

Sammen med Snapchat flytter Samsung grensene for snappene dine. Nå kan du bruke Galaxy S22-seriens smarte kamerafunksjoner direkte i Snapchat-appen. Ta de hittil beste snappene i en Samsung Galaxy med Space Zoom, Night mode, VDIS og HDR-video. Alltid i beste kvalitet!

Del med venner og familie

Google Duo bringer deg nærmere venner og familie. Nå kan du videochatte og dele opplevelser direkte fra mobilen – enten uredigert eller med et personlig uttrykk. Kameraene i Galaxy S22 skaper opplevelser på et helt nytt nivå.

Lyssterke opplevelser

Start en film hjemme og se den ferdig utendørs. Den svært lyssterke skjermen gir deg altoppslukende opplevelser i strålende sollys – akkurat som hjemme i sofaen.

Plass til mer

Bildene, filmene og favorittseriene – Samsung har naturligvis gjort plass til alt du setter pris på. Galaxy S22 finnes med opptil 256 GB minne.

I esken

Samsung Galaxy S22, USB-ledning, instruksjoner på norsk samt en nål til å ta ut SIM-kortet.

Dimensjoner
Bredde
70,6 mm
Dybde
7.6 mm
Lengde
146 mm
Vekt
Skjerm
Skjermglass
Corning Gorilla
Skjermtype
Amoled
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
50 MP Wide (f/1.8 AF: DP, OIS)+ 10 MP Tele, 3x optisk zoom (f/2.4 OIS)+ 12 MP Ultravidvinkel (f/2.2 AF)
Selfiekamera fotokvalitet
10 MP (f/2.2 AF)
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Prosessor
Exynos 2200 (4nm Octa-core, 2.8 GHz, 2.5 GHz, 1.7 GHz)
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
3700 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja i skjerm
Hurtiglading
Ja
Smarttelefon
Ja
Trådløs lading
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.