Samsung Galaxy Xcover Pro svart

  • Robust og slitesterk – likevel enkel, slank og lett
  • 6.3" skjerm med Glove Touch
  • Utskiftbart batteri for lang brukstid

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På nettlager

249,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 5976,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

En enkel mobil beregnet for røff bruk

Galaxy XCover Pro er slank og lett, men slitesterk og robust! Perfekt for deg som ferdes i skog og mark eller bedriver krevende sportsaktiviteter.

Slank og lett med stor skjerm

Til tross for en slank og lett design har Galaxy XCover Pro et kraftfullt indre med god prosessor- og batterikapasitet. Med et skikkelig bra kamera og en stor Infinity-O- skjerm er den perfekt å ha med seg overalt.

Tåler regn, støv, kulde og varme

Med funksjonell design og stor Infinity-O- skjerm er den god å holde og navigere i. Mobilen er sertifisert i henhold til US Military Standard MIL-STD 810G og tåler dermed vær og vind. IP68-klassifisering betyr at den tåler å ligge 30 minutter på 1,5 meter dypt vann.

Du trenger ikke å ta av hanskene

Galaxy XCover Pro er enkel å bruke under alle forhold, også med hansker på. Skjermen blir også mer følsom med Glove Touch slik at du kan navigere med både hansker og våte fingre. Ønsker du å opprette raske snarveier til favorittapper og funksjoner, er den utstyrt med programmerbare sideknapper.

Avansert og raskt kamera

Du åpner kameraet raskt ved å dobbeltklikke på Hjem-knappen. Med Ultra Wide-funksjon og høy oppløsning har du gode muligheter til å dokumentere aktivitetene dine. Til bilder og filmer i mørket har du en sterk, dobbel LED-blits som også fungerer som lommelykt.

Utskiftbart og kraftfullt batteri

Et kraftfullt og dessuten utskiftbart batteri gir lange og aktive dager med en mobil som ikke blir utladet.

Rikelig med minne

Med 64 GB internminne får du plass til mange bilder og filmer. Et microSD-kort (selges separat) gir opptil 512 GB ytterligere lagringsplass.

Innholdet er i trygg forvaring

Galaxy XCover Pro har Samsung Knox, som gir flere lag med sikkerhet og beskytter innholdet i mobilen.