SamsungGalaxy Z Fold3

SamsungGalaxy Z Fold3

3.7

(7)

Mobil og nettbrett – samtidig

Les mer om Galaxy Z Fold3
Velg minne: 256 GB
Velg farge: Phantom Black
Henter lagerstatus

Betalingsmåte

SVITSJ

639,-/md (eks MVA).

Fordeler med SVITSJ

  • Du betaler kr 0,- i dag
  • Skjermforsikring er inkludert
  • Betal en fast månedspris i 24 md.
  • Bytt telefon etter 12 md hvis du vil
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 15336,- (eks MVA).

Kun telefon

13272,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Imponerende

Tek.no - 9.11.2021

Dennis Mikkelsen
Telia Testpilot

Dette en helt vanvittig kul, kraftig, imponerende og stilig telefon.

Dennis Mikkelsen

— Noe av det beste med telefonen er designet. Når du holder den i hånden, ser den ut som noe fra en science fiction film. For en film- og teknologinerd som meg er det enda mer uvirkelig og utrolig at telefonen åpner seg opp og foldes ut til en vanvittig stor skjerm, sier Mikkelsen.

Telefonen er god å holde i, og den var ifølge Mikkelsen ikke noe problem å håndtere hverken som foldet opp eller utfoldet.

— Det var en drøm å bruke den og det føltes virkelig som om jeg hadde en bit av fremtidens teknologi i hendene mine.

*Telias testpiloter får beholde telefonen etter endt test.

Åpne til et nettbrett

Fleksibel som en mobil, stor som et nettbrett. Den brettbare 7,6"-skjermen er høyoppløst, lyssterk, dynamisk og ultraresponsiv. Den er også Samsungs aller raskeste skjerm på 120 Hz, noe som gir en helt utrolig fingerspissfølelse, enten du gamer eller bare scroller. Og ja, den ytterste skjermen når også 120 Hz.

Enkel navigering og god oversikt

Med Galaxy Z Fold3 kan du holde styr på alt samtidig. Her har du smarte funksjoner for enkel navigering mellom – og i – ulike apper. Med Split View kan du dele opp skjermen, få bedre oversikt og gjøre ting simultant. Kommentere videoen samtidig som du ser på den, for eksempel.

Optimaliserte apper

Tanken er at du skal kunne utnytte den store flaten maksimalt – derfor er flere populære apper optimalisert for Galaxy Z Fold3. Et smart grensesnitt og praktiske funksjoner gjør opplevelsen enda bedre, og siden Galaxy Z Fold3 har Googles operativsystem, er blant annet flere av appene som ofte brukes i jobbsammenheng klargjort for den store skjermen.

Et kamera for hver situasjon

Galaxy Z Fold3 er utstyrt med fem skarpe kameraer som er plassert slik at det skal være enkelt å ta flotte bilder uansett vinkel. Trippelkameraet på baksiden har et 12 MP hovedkamera, et 12 MP ultravidvinkelkamera på 123° og et telekamera på 12 MP. I tillegg er det plassert ytterligere to kameraer på hver av skjermene, slik at det skal være enkelt å ta videosamtaler og bilder uansett om du har mobilen åpen eller lukket. Og for aller første gang er det innerste kameraet plassert under selve skjermen, slik at ingenting skal ødelegge opplevelsen for deg.

Forhåndsvisning fra to kanter

Nå kan du og den du tarbilde av se resultatet – samtidig. Når du har mobilen åpen og tar bilde eller filmer med hovedkameraene, speiler den ytterste skjermen den innerste. Og det fungerer naturligvis like bra hvis du vil ta en selfie.

Skift sømløst mellom skjermene

Bruk det området du trenger. Den ytterste og innerste skjermen samarbeider. Du kan skifte fra den ene skjermen til den andre akkurat når du vil, og innholdet som du har oppe, følger med.

Skarp i alle stillinger – unik fleksibilitet

Opplev friheten i Flex Mode: Med to skjermer og en unik hengselteknologi kan Galaxy Z Fold3 settes i alle stillinger mellom 0 og 180°. Ved hjelp av Free stop hengselteknologi kan den dessuten stoppe nøyaktig der du vil ha den, noe som betyr at telefonen kan settes eller holdes i den stillingen du måtte velge. Konstant tilgang til den perfekte vinkelen, med andre ord – enten du skal ta et bilde eller ha et videomøte.

Fokus eller multitasking

Din udelte oppmerksomhet – eller multitasking på et nytt nivå. Galaxy Z Fold3 er åpen for alt og gjør det mulig å ha fire vinduer åpne samtidig.

Rask forflytning, enkel inndeling

Fra det ene til det andre: Galaxy Z Fold3 har et aktivitetsfelt som du selv utformer og sveiper frem fra høyre, som gir deg enkle snarveier til favorittappene dine. Ett sveip er også alt som skal til for å åpne ytterligere et vindu når du scroller etter innhold.

S Pen-kompatibel

For aller første gang er den praktiske pennen tilgjengelig for en av Samsungs brettbare mobiler. Klar for å ta notater, skissere ideer og redigere filmer og bilder med millimeterpresisjon. Ved hjelp av Flex Mode og Split View kan du dessuten bruke den nedre delen av den innerste skjermen som notatblokk når du sitter i møter.

Gaming på et nytt nivå

Galaxy Z Fold3 er din bærbare konsoll, og du kan spille i skyen på Xbox Game Pass. Den er klar for 5G og WiFi6, og dermed slipper du etterslep og kan utnytte overtaket som de raskeste nettverkene gir, der du har tilgang til dem.

Banebrytende spillfølelse

120 Hz oppdateringsfrekvens på skjermen gir knivskarpe bilder med mange nyanser og bedre flyt i gamingen – en opplevelse helt utenom det vanlige. Den dynamiske oppdateringen tilpasses automatisk, noe som gir lavere strømforbruk og lengre spilletid.

Større seeropplevelser – overalt

I sofaen eller sengen, på flyet eller på landet. Med et nettbrett i lommen kan du streame og leve deg inn i favorittserien din uansett hvor du befinner deg. Galaxy Z Fold3 leverer naturtro farger og skarpe detaljer, også midt på lyse dagen. Og slår du den opp i Flex Mode, står den stødig foran deg uten at du en gang trenger å holde i den.

Rask og kraftfull

5G-hastigheter. Et kraftig dobbeltbatteri på 4400 mAh. Og den utrolig raske prosessoren Snapdragon 888. Galaxy Z Fold3 er klar for alt du ønsker å gjøre og oppleve, hele dagen.

Klar for 5G med Telia

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med den nye Samsung Galaxy Z Fold3 vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Like fin å se på som slitesterk

Galaxy Z Fold3 er selve definisjonen av futuristisk eleganse og finnes i tre stilrene farger: Phantom Black, Phantom Green og Phantom Silver. Og materialvalgene er like luksuriøse som slitesterke – mobilmarkedets sterkeste aluminium og Gorilla Glass Victus. Galaxy Z Fold3 er dessuten klassifisert som IPx83, og dermed trenger du ikke å bekymre deg for litt vann.

Trygg med Samsung Knox

Galaxy Z Fold3 er utstyrt med Samsung Knox, som beskytter verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Det betyr innebygd sikkerhet i flere lag fra maskinvare til programvare for at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

I esken

Når du kjøper Galaxy Z Fold3, får du en USB-ledning, instruksjoner på norsk og en nål til å ta ut SIM-kortet.

Dimensjoner
Bredde
128 mm (67,1 mm lukket)
Dybde
6,4 mm (14,4 mm lukket)
Lengde
158,2 mm
Vekt
Skjerm
Skjermglass
Gorilla Glass Victus
Skjermstørrelse
7,6 tommer (6,2 tommer utvendig)
Skjermtype
HID, Dynamic AMOLED (hovedskjerm) - Dynamic AMOLED (utvendig)
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
Main: 12 MP F1.8 / Ultra wide: 12 MP F2.2Tele: 12 MP F2.4
Selfiekamera fotokvalitet
10 MP F2.2 + 4 MP F1.8 UDC
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
RAM
12 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, 5.2, A2DP, LE, aptX HD
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android, OneUI 3.5
Operativsystem versjon
11
Prosessor
Snapdragon 888 (Octacore 5 nm)
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
Li-Po 4400 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja
Hurtiglading
Ja, 25W
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IPx8
Minijack
Nei
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.