Kampanje! Dobbel data i 3 mnd og 20% rabatt i 2 år

Bestill Telia Dobbel innen 31.10.2020 og få 20% rabatt på abonnementspris i hele avtaleperioden.

Velger du abonnement med 6, 15 eller 50 GB får du også dobbel data inkludert de første 3 månedene.

Priser er oppgitt eks. mva. Forutsetter 24 mnd. bindingstid.

Samsung Galaxy Note20 Ultra 256 GB Mystic Black

 • Stor Dynamic AMOLED-skjerm på 6,9"
 • Proffkamera med 108 MP, 5x optisk zoom, 8K-video og laser autofokus
 • Kraftig 4500 mAh batteri
 • Inkluderer nye S Pen med ekte pennefølelse
 • 120 Hz skjermoppdatering
 • Fremtidssikret – kan benyttes på Telias nye 5G-nett

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På nettlager

569,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 13 656,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

Slik får du spill- eller musikkpakken (etter at du har kjøpt Note20 Ultra 5G):

 1. Hvis du ikke allerede har en konto, oppretter du en Samsung Account innen 30. august 2020.
 2. Åpne Samsung Members-appen og gå til «Tilbud» for å hente kampanjekoden. Merk at det kan ta opptil fem (5) arbeidsdager før tilbudet vises i appen.
 3. Her finner du alle instruksjoner for å benytte deg av tilbudet.
 4. Trykk på «Last ned kupong».
 5. Klikk på lenken for å gå til Samsungs nettbutikk, der du gjennomfører kjøpet.
 6. Tilbudet må benyttes i Samsung Members-appen fra 21.august til 4. september 2020. Tilbudet gjelder én gang per enhet og bare for kjøp i kampanjeperioden.
 7. Spørsmål om kampanjen kan rettes til Samsung kundeservice på 21 55 28 07 eller på samsung.com/no/support/offer/.

*Ordinær pris for spillpakke ca. kr 1 971, og for musikkpakken ca. 1990. Tilbudet gjelder ved kjøp av Galaxy Note20 Ultra 5G i perioden 5. til 20. august 2020, og må benyttes senest 4. september 2020 i Samsung Members-appen. Musikkpakken gjelder bare Galaxy Buds+ White. Xbox Game Pass kan kreve registrering. Kan ikke kombi- neres med andre tilbud, gjelder én gang per enhet og kun for kjøp i kampanjeperioden. Gjelder ikke bedriftskunder. Levering kun i Norden.

Galaxy Note20 Ultra 5G gir deg kraft til å få maksimalt ut av livet. Utrolig prosessorkraft og minne, nye multifunksjonelle S Pen og trådløs synkronisering til PC garanterer effektivitet i arbeidet. Koble av med gaming i topp- sjiktet med lynrask 120 Hz-skjerm. Film og ta bilder på profesjonelt nivå med nytt, oppgradert kamera. Og den er naturligvis klar for det lynraske 5G-nettet.

Kraften for arbeid

Kraften i nye S Pen

Den gir samme følelse som en vanlig penn. Hemmeligheten er den lynraske responsen (9 ms). Du kan bruke den direkte på skjermen uten å måtte låse opp mobilen eller åpne programmer. Notatene synkroniseres automatisk til for eksempel Microsoft Word eller OneNote. Den kan også brukes til å styre presentasjoner og som fjernkontroll til kameraet. Kraften til å jobbe fleksibelt Galaxy Note20 Ultra 5G tilbyr en enkel og problemfri forbindelse mellom PC og mobil. Du kan bruke mobil-appene og flytte filer enkelt mellom enhetene. Notater du tar med S Pen, lagres og synkroniseres automatisk med Microsoft Outlook, Office og OneNote. Med oppdaterte Samsung DeX er det enkelt å koble Note20 Ultra trådløst til en ekstern skjerm og jobbe lettvint og effektivt med PC-følelse.

Kraften for kreativitet og underholdning

Kraften til et avansert systemkamera

Galaxy Note20 Ultra 5G har egenskaper som et system-kamera – men er langt enklere å bruke takket være kraftig AI. Ta bilder, film, rediger og last opp direkte.
En banebrytende bildesensor på 108 megapiksler kombinert med laser autofokus gir usedvanlig skarpe bilder. En slik skarphet gjør det også mulig å beskjære og forstørre for å fremheve detaljer i bildene.

5x Optisk zoom og 50x Space Zoom

5x optisk zoom kombinert med AI gir 50x Space Zoom. Dermed kan du komme veldig nær og fremdeles få bilder av ekstra høy kvalitet. Sammen med intelligent bildestabilisering gir det muligheter som tidligere kun fantes med et avansert systemkamera.

Skarpe bilder til tross for mindre lys

Galaxy Note20 Ultra 5G har et usedvanlig lysfølsomt kamera. Det resulterer i bilder med dybde og skarphet også i svakt lys. Kombinasjonen av stor blenderåpning, kvalitetsoptikk og store kamerasensorer gjør at kameraet slipper inn maksimalt med lys.

Ta ett bilde, la kameraet ta flere

Fang øyeblikket, og få hjelp av AI med å velge ut de 5–14 beste bildene automatisk. Du slipper å ta bildesekvenser – det gjør kameraet for deg hvis du ønsker det.

Film i 8K med utrolig høy oppløsning

Lag videoer av profesjonell kvalitet ved å filme i sylskarpe 8K. Dessuten kan du velge ut stillbilder fra videoen i etterkant og fange de umulige øyeblikkene du ikke hadde rukket å forevige med et stillbilde. Zoom mens du filmer og skap både dramatiske og komiske effekter. Bruk trådløse hodetelefoner eller headset for å følge filmingen bedre, eller legge inn kommentarer. Rens lydopptak direkte gjennom mikrofonen i ditt trådløse headset.

Kraften for gaming i særklasse

Xbox Game Pass

Spill med Xbox Game Pass, få tilgang til nærmere hundre spill og la Galaxy Note20 Ultra 5G fungere som spillkonsoll uansett hvor du befinner deg. Du kan koble til en ekstern håndkontroll og utnytte 5G-nettet og WiFi6 der det er tilgjengelig. Ekte gaming-følelse med minimal forsinkelse.

120 Hz dynamisk skjerm

120 Hz betyr dobbelt så høy skjermoppdateringsfrekvens som på Galaxy Note10. Du får knivskarpe, nyanserte bilder og bedre flyt i spillet – en opplevelse helt utenom det vanlige. Den dynamiske skjermoppdateringen tilpasses automatisk etter det som trenger å bli oppdatert i bildet, noe som gir lavere strømforbruk og lengre spilletid. Den kraftige prosessoren og det utholdende batteriet bidrar naturligvis også til en optimal spillopplevelse.

Kraften til eksklusiv lyd

Galaxy Note20 Ultra 5G er utstyrt med AKGs velkjente studiolyd og Dolby Atmos lydteknologi. Note20 Ultra gir ganske enkelt en glimrende lydopplevelse enten du bruker de innebygde høyttalerne eller hodetelefoner.

Kraften til å gjøre det mulig

Galaxy Note20 Ultra 5G gir deg kraften til å jobbe effektivt og tid til overs for avkobling.

Kraften til det raske 5G-nettet og WiFi6

For å kunne tilby maksimal effektivitet og hastighet er Galaxy Note20 Ultra 5G naturligvis klar for det lynraske 5G-nettet der det er tilgjengelig. Nå har vi åpnet nettet i Lillestrøm og deler av Groruddalen i Oslo, og innen utgangen av 2023 vil vi ha et landsdekkende 5G-nett på plass.

For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett. Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Også WiFi- teknologien er oppgradert til WiFi6, noe som gjør mottaket mer stabilt og opptil 20 prosent raskere i omgivelser der mange WiFi-nett konkurrerer eller krasjer, for eksempel i offentlige bymiljøer. Ytelsen gjør den dessuten til en optimal mobil for alle som vil ta gamingen til nye høyder. Kraften, batteriet og WiFi6-tilkoblingen gir mindre forsinkelse og mer spilletid.

Kraften til et batteri som holder lenge og lades raskt

Intelligent 24+ batteri som holder i over et døgn ved normal bruk. Du hurtiglader og fyller batteriet mer enn 50 % på 30 minutter. Og du kan naturligvis dele lading trådløst med enheter som støtter Qi-standarden, for eksempel Galaxy Buds.

Kraften i optimalisert ytelse

Den intelligente prosessoren optimaliseres ved hjelp av AI, noe som gir maksimal effektivitet og gjør det mulig å tilpasse energiforbruket etter hva du gjør med mobilen. 12 GB arbeidsminne og 256 GB lagringsplass gir mulighet til å gjøre mer. Har du behov for mer minne, er det også plass til et microSD-kort som gir opptil 1 TB ekstra lagringsplass. Mobilen har altså tilstrekkelig kapasitet for krevende arbeidsoppgaver og til å kjøre mange apper og programmer samtidig. Og gamingen blir selvfølgelig en større fornøyelse med kraften i Galaxy Note20 Ultra 5G.

Kraften i Samsungs egne komponenter

Galaxy Note20 Ultra 5G benytter teknologi som forlenger batteriets levetid og effektiviserer minnet. Samsung produserer selv de fleste av komponentene i mobilene sine og kan derfor optimalisere dem både med tanke på din helhetsopplevelse og med tanke på kapasitet. Du kjenner det på kraften i Note20 Ultra.

Kraften i stilren design

Kraften i en optimal form

Galaxy Note20 Ultra 5G har en stor skjerm, en størrelse og form som er enkel å håndtere og som føles behagelig i hånden. Det er enkelt å ta notater med S Pen, bla og klikke med én hånd. Frontkameraet “stjeler” bare et minimalt hull i skjermen og kantene er syltynne, noe som gjør at skjermen i prinsippet dekker hele forsiden av mobilen. Det går helt fint å kjøre flere programmer samtidig, og du kan se serier helt uten avbrudd. Note20 Ultra finnes i de nye og magiske fargene Mystic Black og MysticBronze.

Kraften til Samsung

Enkelt og sikkert

Galaxy Note20 Ultra 5G er vann- og støvbestandig i henhold til IP68. Det betyr at den tåler å ligge 30 minutter på opptil 1,5 meter dypt vann. Note20 Ultra har dessuten den siste og mest solide versjonen av Gorilla Glass 7. Vårt prisbelønte sikkerhetssystem, Samsung Knox, beskytter innholdet ditt med en fingeravtrykkleser (ultralyd) i skjermen pluss ansiktsgjenkjenning. Det er plass til to SIM-kort eller ett SIM-kort, ett e-SIM og ett microSD-kort.