SonyXperia 10 V

5

(5)

SonyXperia 10 V

5

(5)
Velg farge: Black

Henter lagerstatus

Betalingsmåte

229,-/md (eks MVA).
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 5496,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Xperia-serien leveres uten ladekabel og strømadapter. Har du en USB-C-lader fra før av kan denne brukes.

Best-in-Class batteri i verdens letteste* design

xperia 10 v battery

Verdens letteste 5G-smarttelefon med et utmerket 5000 mAh batteri med stor kapasitet*1, Xperia 10 V kan tas med komfortabelt hvor som helst og kan enkelt håndtere alle dine daglige aktiviteter - se film, lytte til musikk, spille spill, ta bilder og videoer. For eksempel kan den spille av en film 34 timer konvektivt**.

*Xperia 10 V på 159g er verdens letteste 5G-smarttelefon med et batteri på 5000 mAh eller høyere kapasitet. Verifisert av Strategy Analytics' SpecTRAX-tjeneste. Riktig fra 11. mai 2023. **Målt i følgende tilstand: 720p 24fps filmfil lagret i internminnet. Spilt på Google Foto-appen. Wi-Fi og LTE (Callbox) tilkoblet. Bluetooth lydutgang. Skjermlysstyrke 20nit, Adaptiv lysstyrke AV.

Opplev rikere lyd

Enten du ser på en film eller hører på musikk, leverer stereohøyttalerne foran på telefonen kraftig, balansert, ekte stereolyd.

Med høyoppløselig lyd kan du koble til favoritthodetelefonene dine*1 til 3,5 mm lydkontakten og høre musikk som gjengir hele lydspekteret, med dynamikk og detaljer akkurat slik artistene hadde tenkt. Du kan også nyte trådløst i eksepsjonell kvalitet, så nært en dedikert kablet tilkobling som mulig.*

*Krever kompatible hodetelefoner.

Vakre bilder, gjort enkelt

Med den nye bildesensoren* og en rekke enkle funksjoner for å ta bilder, videoer og selfies, er Xperia 10 V der for å fange øyeblikkene som betyr noe.

Når du ser en fotomulighet, vil du ikke kaste bort tid på å velge vanskelige innstillinger. Xperia 10 V holder ting enkelt, ved å bruke scene, forhold og motivgjenkjenningsteknologi for automatisk å velge de ideelle innstillingene for det beste bildet. Takket være den nye bildesensoren* som har 60% høyere følsomhet enn Xperia 10 IV, kan du også ta fantastiske nattbilder med mindre støy.

Med et utvalg av tre forskjellige objektiver, er det mulig å ta et stort utvalg av bilder. Eksperimenter, lek og se hva du finner på.

*Bare vidvinkelobjektivet (26 mm) har den nye bildesensoren.

Skjerm som gjengir utsøkt, levende innhold

Xperia 10 V display

OLED-skjermen på Xperia 10 V gjengir levende farger og ekte svarte farger. Den er opptil 50% lysere enn den forrige modellen*, noe som gjør det enklere både å se og lage innhold under sterke lysforhold. Unikt TRILUMINOS® DISPLAY for mobilteknologi trekker på Sonys årelange TV-ekspertise for å optimere skjermen for filmvisning, og reprodusere utsøkte, levende bilder.

*Displayets maksimale lysstyrke kan variere i henhold til innstillinger, bruk og innhold.

Smart og praktisk

Xperia 10 V er også fullpakket med praktiske funksjoner. Smart tilkobling tar Xperias dyplæringsteknologi og analyserer Wi-Fi-signaler for å forutsi tilkoblingsproblemer i nær fremtid. Hvis den forutsier et kompromiss i Wi-Fi-tilkoblingskvaliteten, bruker den mobildataene dine i stedet. Med Xperia er du alltid på den beste tilgjengelige forbindelsen.

Med Xperia 10 V har du et bredere utvalg av operatører takket være bekvemmeligheten av eSIM-støtte. Og hvis du bruker et tradisjonelt SIM-kort eller velger å øke minnet med et SD-kort på opptil 1 TB, kan det ikke være enklere å få tilgang til det. Det trengs ikke noe verktøy for å åpne SIM-skuffen, men telefonen beholder sin IP65/68-vannbestandighet.*

*Denne enheten er vannavvisende og beskyttet mot støv. Alle porter og festede deksler skal være godt lukket. Ikke sett enheten helt under vann eller utsett den for sjøvann, saltvann, klorert vann eller væske som drikke. Misbruk og feil bruk av enheten vil ugyldiggjøre garantien. Enheten har blitt testet under Ingress Protection-klassifisering IP65/68. Sony-enheter som er testet for sine vannbestandige egenskaper, plasseres forsiktig inne i en beholder fylt med vann fra springen og senkes til en dybde på 1,5 meter. Etter 30 minutter i beholderen tas enheten forsiktig ut og dens funksjoner og egenskaper testes. Merk at denne modellen har en hetteløs USB-port for å koble til og lade. USB-porten må være helt tørr før lading.

Gjøre mer bærekraftig

Som en del av Sonys bærekraftsatsing har vi redusert bruken av ikke-fornybare ressurser ved å utvikle SORPLAS™, en resirkulert plast som tilbyr både bærekraft og høy ytelse, noe som gjør den ideell for våre nye produkter. Noen deler av Xperia 10 V er laget av SORPLAS.

Den har heller ingen plastemballasje*, med plastkomponenter enten eliminert eller erstattet med papirmaterialer. Emballasjen bruker Original Blended Material, som er laget av bambus, sukkerrørfibre og resirkulert papir. Vi har også gjort emballasjen smal og kompakt for mer effektiv transport.

*På tidspunktet for fabrikkforsendelse.

Dimensjoner
Bredde
68 mm
Dybde
8,3 mm
Lengde
155 mm
Vekt
Vekt
159 gram
Skjerm
Skjermglass
Corning® Gorilla® Glass Victus®
Skjermoppløsning, PPI
~449
Skjermstørrelse
6,1 tommer
Skjermtype
FHD+ OLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
48 MP (effektiv); 1/2,0" Exmor RS™ for mobil sensor (F1.8). 12 MP (opptak); F2.2
Hovedkamera videokvalitet
OIS og EIS Video, Optical SteadyShot™ (Hybrid OIS/EIS videostabilisering), Slowmotion (720 p 120 fps)
Selfiekamera fotokvalitet
8 MP (f/2.0), HDR
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
Minnekort maks størrelse
1 TB
Minnekort type
microSDXC
RAM
6 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Bluetooth® 5.1 trådløs teknologi
GPS
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
Android 13
Prosessor
Snapdragon® 695 5G Mobile Platform
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
5000 mAh
Simkorttype
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
P65/IP68 (støv- og vannmotstandig opp til 1,5 m i 30 min)
Minijack
Ja
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.