Sony Xperia L4 Black

  • Kinoaktig 6,2" 21:9 Wide HD+-skjerm
  • Trippelkamera for trippel moro!
  • Designet for å passe i hånden din
  • Kraftig batteri (3 580 mAh) med hurtiglading

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På nettlager

139,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 3336,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

Design

Sony Xperia L4 har en stor 6,2-tommers skjerm, men passer likevel perfekt i hånden din – takket være det smale 21:9-størrelsesforholdet, et minimalistisk design og en slank form.

Skjerm

Det kinoaktige størrelsesforholdet på 6,2” Wide HD+-skjermen tar deg dypere inn i filmer, TV-serier og spill. Du får også et bedre skjermbilde for nettsøk, lesing, kart, video og meldinger, slik at du kan multitaske og gjøre enda mer på smarttelefonen din.

Kamera

Vær kreativ med trippelkameraet og skap vakre bilder. Kameraet byr på en 26 mm vidvinkellinse, en 17 mm ultravidvinkellinse og en linse som skaper dybde for nydelig bokeh-effekt på mobiltelefonen din.

Batteri

Med et kraftig batteri på 3 580 mAh, gir Xperia L4 deg all kraften du trenger for å holde deg pålogget. Batteriet støtter også den valgfrie Fast Charger (UCH32C) slik at du raskt kan lade opp når batterinivået er lavt.

Ytelse

Med en kraftig prosessor, sammen med Wi-Fi og rask 4G for opp- og nedlastinger, gjør denne Android-telefonen det enklere og mer praktisk å bruke blant annet apper, film og spill.