Infinity symbol

Skype for Business

En komplett samhandlingsløsning for bedrifter

Skype for Business

En integrert løsning

Skype for Business integrerer mobil, IP-telefoni, sentralbord og kontaktsenterfunksjonalitet i en og samme løsning. Dere trenger ikke å forholde dere til flere ulike leverandører, og får kun ett kontaktpunkt for driftshenvendelser. Dette reduserer kostnadene og effektiviserer arbeidshverdagen til de ansatte. 

Effektiv samhandling

Skype for Business kombinerer chat, tale, video og mobil i én og samme løsning. Det er lett å se hvem som er tilgjengelig, så dere enkelt og effektivt kan få tak i personene dere trenger.

Løsningen lar dere dele og jobbe sammen i dokumenter eller delta i konferanser og videosamtaler uavhengig av hvor dere befinner dere. 

Med så fleksible kommunikasjonsløsninger tilgjengelig, får reisetid en annen betydning: det kan unngås ved å jobbe der dere befinner dere, eller den kan utnyttes ved å få unna oppgaver underveis.

Fornøyde ansatte

Ansatte foretrekker arbeidsverktøy som gir dem frihet og fleksibilitet i hverdagen. Vi forventer å kunne jobbe like effektivt uansett hvor vi befinner oss. Det inkluderer samhandling med kollegaer og samarbeidspartnere.

Effektiv samhandling skjer ikke lenger bare ansikt til ansikt, men i alle tilgjengelige formater, fra tale, til tekst, bilder og video. Når de ansatte opplever at informasjonen når frem og at kollegaer er lette å få tak i, blir hverdagen mer tilfredsstillende og jobben blir gjort mer effektivt. Det gir gevinst også for bedriften.

 

Jeg ønsker å vite mer om Skype for Business

Firma *
Fornavn / etternavn *
Telefonnummer *
E-post *