Telia Talks


Hvordan bruke AI på en bærekraftig og etisk måte?

AI er et kraftig verktøy. Brukt riktig kan det skape fantastiske muligheter, brukt feil kan det få store etiske konsekvenser. Møt Anna Felländer, grunnleggeren av AI Sustainability Center og en av Sveriges ledende eksperter på effekten av digitalisering i organisasjoner, samfunn og økonomi på Telia Talks.

Seminaret publiseres 15. juni 2021 kl 10:00.
Velkommen!

Live stream

Anna Felländer

Anna Felländer er grunnleggeren av AI Sustainability Center.
Anna er en av Sveriges ledende eksperter på effekten av digitalisering i organisasjoner, samfunn og økonomi. Hun har utgitt en rekke rapporter om dette, inkludert temaer som e-handel, FinTech og delingsøkonomi, samt AI sin rolle for å oppnå FNs bærekraftsmål.
Anna har en lang karriere fra akademia, startups og i større organisasjoner med fokus på kunstig intelligens og etikk.
Anna var nylig Chief Economist og Digital Economist i Swedbank. Hun har også samarbeidet med den svenske regjeringen i nesten ti år i forskjellige ekspertroller og avdelinger. Hun har vært seniorrådgiver for digitaliseringsministeren i Sverige, og er tilknyttet fakultetet ved Royal Institute of Technology, samt styremedlem ved AI start-ups. Hun er ekspertrådgiver for Sana Labs, som bruker deep learning for å gjøre utdanning personlig og mer tilgjengelig.

 

Tidligere Telia Talks