Infoskjerm

Det siste innen digital skilting

Skybasert teknologi

Infoskjermer lar deg publisere innhold skreddersydd til målgrupper i spesifikke situasjoner, når informasjonsbehovet er størst og de er mest mottagelige for informasjon. Infoskjermer er for eksempel blitt vanlig inventar i venterom, vrimleområder, kantiner og butikkvinduer. 

Infoskjermene fra Telia er skybasert, så det er ikke behov for kompliserte installasjoner og kostbart vedlikehold.

Løsningen er enkelt å ta i bruk og passer alle bedrifter, uansett størrelse og kommunikasjonsbehov. Brukerne kan logge seg på hvor som helst og når som helst, og publisere ulikt innhold til forskjellige lokasjoner. Slik kan du enkelt og effektivt rette budskap til ulike segmenter til forskjellige tider av døgnet.

  • Skybasert løsning som eliminerer kompliserte installasjoner og kostbart vedlikehold
  • Tidsbesparende løsning med logisk og forenklet brukergrensesnitt
  • Plug & Play – ferdig konfigurerte skjermer som kun skal kobles til strøm og internett
  • Brukervennlig publiseringsverktøy: enkelt å administrere brukere, lokasjoner og innhold
  • Publiseringsverktøy med unik topologi: administrator bestemmer hvilke brukere som skal ha tilgang til hva, og hva de skal se når de logger seg inn

Brukervennlig publiseringsverktøy

Med Infoskjerm får du tilgang til Telias skybaserte publiseringsverktøy, utviklet med et logisk og forenklet brukergrensesnitt som gjør det enkelt å navigere, produsere og administrere innholdet. 

Verktøyet lar deg definere hvilket innhold som skal vises til hvilke tidspunkt. Administrator kan også sette opp ulike brukerregler slik at løsningen er oversiktlig og brukervennlig innenfor det valgte brukernivået.

Du kan blant annet sette opp personlige eller felles media bibliotek slik at rett person har tilgang til relevant musikk, bilder, tekster eller video i sitt bibliotek.

Underholdning og informasjon i samme flate

Ved å kombinere digital skilting og kommersiell TV er infoskjermløsningen fra Telia unik på markedet. Løsningen lar deg vise deres egendefinerte innhold sammen med kommersiell TV.

Kombinasjonen passer godt hos organisasjoner med lokasjoner hvor besøkende befinner seg i lengre tid i påvente av en aktivitet, som for eksempel venterom og vrimleområder.

Spørsmål og svar

Skjermene vil ikke gå i svart hvis det er nedetid på nettet. All vår hardware for digital skilting lagrer den siste publiserte media-filen. Den spilles av inntil nettet er oppe igjen og nye filer blir lastet inn. Det er altså bare strømbrudd som kan gi svarte skjermer. 

Ja, utstyret kan gå på WiFi, så det krever ikke nettkobling via kabel.

Allikevel anbefaler vi alltid nettkabel da det reduserer risikoen for at enheten faller ut av nettet.

Ja, vi har løsninger som er tilpasset dere som allerede har skjermer; det krever bare at vi plugger inn en liten hardware-del bak skjermene.

 

Få et uforpliktende tilbud: