TV for bedrifter og institusjoner

TV-signaler uten dekoder i deres egen infrastruktur

TV som skytjeneste

TV for bedrifter og institusjoner gir kundene en unik mulighet til å vise kommersiell,  egenprodusert og lokalt innhold over kundens digitale flater. Løsningen tilgjengelig gjør underholdning og nyheter for sin målgruppe, uavhengig om virksomheten er en lokal butikk eller et lite kontor til omfattende konsern eller store institusjoner.

Bruk av TV i bedrifter og institusjoner er med på holde foretaket oppdatert, bygge intern kultur, øke trivsel og gjøre besøket hos virksomheten til en bedre opplevelse enn tidligere.

  • Egne kanalpakker for institusjoner, hoteller, bedrifter og offentlig TV-visning
  • Mulighet til å lage en eller flere TV-kanaler, med eget innhold
  • Støtter både koaks og datakabling samtidig
  • Dekoderfri løsning gir TV-signaler rett i din eksisterende infrastruktur
  • Få TV-underholdning på alle digitale flater, inkludert PC og Mac
  • Driftet og overvåket gjennom et eget administrasjonssystem med oversikt over alle TV-punkter

Underholdning og informasjon i samme flate

Telia jobber hele tiden med å utvikle og tilby de neste innovasjonene for våre kunders digitale flater. Vår satsing og utvikling fokuserer på å tilby våre kunder alle tjenester tilhørende digitale flater fra et sted.

TV-sentralen er kjernen i Telia sitt tjenesteproduksjon for digital flater. For Telia er ikke skjermer bare for underholdning, men også en verden av muligheter med egendefinert innhold. 

Kombinert med tjenesten Infokanal kan dere vise både underholdning og eget, skreddersydd innhold i de samme digitale flatene.

 

Spørsmål og svar

Løsningen består av en TV-sentral. TV-sentralen har som formål å dekryptere og dekode innkommende TV-signaler og videresende innholdet ut på lokasjonens infrastruktur. TV-sentralen kan settes opp på et serverrom ute hos kunden eller på hovedkontoret til Telia. Kvaliteten på TV-signalene påvirkes ikke, uansett hvilken løsning dere velger.

Vi har satt sammen ulike kanalpakker basert på kundeundersøkelser. Ved siden av kanalpakkene har dere mulighet til å velge enkeltstående kanaler etter behov. Vi tilbyr det samme kanalinnhold som du kjenner fra Get.

Ja, dere kan lage flere infokanaler hvor dere selv bestemmer hvilket innhold som skal spilles av til hvilken tid.

 

Jeg ønsker å vite mer om TV for bedrifter og institusjoner