En smart hverdag krever Smart Wifi

Nå er det blitt skikkelig lett å få godt trådløst nett! Telia Smart WiFi sørger for at alle dingsene dine har den beste oppkoblingen. Raskere og mer stabilt – med mindre forstyrrelser fra nett i nærheten.

«Hva skjeeer med nettet?» Nettet inn til huset er det sjelden utfordringer med, men fra ruteren spres signalene som wifi — og her kan det bli trøblete.

Telia Smart WiFi er vår kraftigste router, med den nyeste wifi-6 standarden. Den sikrer høye hastigheter, stabile signaler og bedre rekkevidde. Og det trenger vi!

På full fart inn i en superdigital hverdag

Wifi vekker hjemmene våre til liv! Det lar oss jobbe hjemmefra. Og hjelper kidsa til neste level i Fortnite. Det gir deg de beste TV- opplevelsene. Og sprer dansbare beats en lørdag kveld.

Det er lett å undervurdere hvor mange dingser og oppgaver som er avhengig av wifi. Og flere skal det bli. Vi er i full fart på vei inn i en superdigitalisert hverdag.

Den nye Telia Smart WiFi-ruteren har en hel del smarte funksjoner, som skal sikre at alt fungerer sømløst. Som å automatisk justere hvilken frekvens dingsene dine skal være koblet til! Du trenger ikke lenger tenke på om det skal være 2,4 eller 5 Ghz. Smart WiFi lar seg heller ikke forstyrre av andre nett i nærheten. Perfekt for borettslag!

GENIALT FOR BORETTSLAG: Smart Wifi lar seg ikke forstyrre av andre nett i nærheten.

Trådløst nett gjort superenkelt

Telia Smart WiFi har dessuten mesh integrert. Det betyr at du enkelt kan legge til en ekstender, om du har en stor bolig. Du trenger altså ikke sette opp egne mesh-nettverk eller ha kabel mellom ruter og ekstendere.
Trådløst nett har med andre ord aldri vært enklere. Du trenger ikke engang passord for å koble på. Scan QR-koden, og du er på nett. Superenkelt når du skal dele nett med gjester!

Og skulle du likevel få problemer, er det mye enklere for oss å gi deg god hjelp med Telia Smart Wifi. Det lar oss følge signalene lenger enn til husveggen, vi kan faktisk se hvilke dingser som er koblet på og med hvilken fart. Dermed kan vi se hvor problemet ligger, og raskt finne en løsning, slik at du kan ha et nett du slipper å tenke på; det bare funker.

Var denne siden nyttig?