Høsten på Telia Play: Størst utvalg, alltid

For å gi deg den beste og mest komplette seeropplevelsen, jobber vi i Telia hele tiden med å videreutvikle og utvide underholdningstilbudet i Telia Play. – Skal være best på markedet, sier TV-sjefen.

Som Telia-kunde skal du alltid ha enkel tilgang på innholdet du liker best – enten du skal se på TV, få med deg det siste innen sport eller binge en ny favorittserie. Derfor legger vi mye arbeid i utvikling av brukergrensesnittet til Telia Play.

– Vi jobber hele tiden med å ha det beste og mest fleksible innholdsutvalget som kundene kan få tilgang til, sier Daniel Sørheim, TV-sjef i Telia.

Med TV fra Telia i borettslaget har beboerne i stor grad mulighet til å skreddersy sin egen TV- og underholdningspakke, og velge mellom blant annet C More, HBO Nordic, Viaplay og Paramount+, i tillegg til filmer, serier og TV-kanaler innen alle sjangere.

Kunden kan dermed få tilgang på strømmetjenester i sitt TV-abonnement, som de kanskje allerede abonnerer på og betaler for, og som kan gi dem store besparelser hver måned.

I tillegg samler man alle utgifter på én faktura, noe som gir bedre oversikt, påpeker Sørheim.

IMDb og rating


IMDb og rating er viktig – og spesielt for dem under 30 år. I denne gruppen bruker 48 % aktivt dette for å orientere seg. Vi har gjort det enkelt og har integrert det i Telia Play.

Alltid oppdaterte anbefalinger

En av utfordringene i dag, er at det er så mye innhold og så mange tjenester at mange synes det er vanskelig å finne noe man har lyst til å se på. Det viser en fersk seervaneundersøkelse utført av Telia.

Filmer i Telia play

NYT HØSTEN: Sett deg i sofaen og kos deg med det store utvalget av filmer i Telia Play! 

– I dag har vi markedets beste utvalg på én plattform. Vi har også et dedikert team som hele tiden jobber med anbefalinger, lister og guider, slik at du alltid får gode og varierte anbefalinger, sier Sørheim.

«Vi er opptatt av at kundene skal kunne se det de vil, når det passer for dem. Derfor er det helt opp til den enkelte å sette sammen sin egen TV-pakke med det innholdet de vil ha i valgmenyen.»

I forbindelse med Oscar-utdelingen i fjor, for eksempel, ble det laget en egen meny som inneholdt over 90 prosent av alle filmene som har vunnet en Oscar-statuett de siste årene. Resultatet? En gylden mulighet til å se flere og bedre filmer, og en bonus til alle Telia-kunder som digger glamorøse kåringer. Når tilbudet er enormt, er gode anbefalinger gull verdt.

2/10


2 av 10 synes det er vanskelig å orientere seg om hvor de kan se ulike serier og programmer. Med Telia Play ønsker vi å gjøre det enklere.

Mot en enda bedre tjeneste

I samme undersøkelse sa 42 prosent av de spurte at det er «ganske lett» å finne ut hvor en serie eller et program går. Selv om Telia Play i dag er en stor og lettvint plattform, jobbes det hardt for å gjøre dette tallet høyere.

– Det skal alltid være enkelt å finne frem til det man er interessert i, sier TV-sjefen.

– For fotballfans har vi for eksempel lansert egne fotballsider som gir oversikt over alle de forskjellige ligaene, legger han til.

Serier i Telia Play

FARMEN: Kos deg med favorittseriene dine hele høsten på Telia Play!

For å gjøre det enklere å velge filmer og serier, har Telia Play også inkludert vurderinger fra nettstedet IMDb – den største filmdatabasen i verden i selve plattformen. Telia har også begynt å sende tips i kanaler som går utenom Telia Play, for eksempel via nyhetsbrev.

Det overordnete målet er enkelt:

– Telia Play skal være et fleksibelt samlepunkt for absolutt alt av innhold som kundene måtte ønske, avslutter Sørheim

Dette er Telia Play


Med TV fra Telia får du tilgang til Telia Play — Norges kanskje mest fleksible og innholdsrike strømmetjeneste:

  • Muligheten til å strømme fra flere leverandører – på ett sted
  • Fleksibilitet med valgmenyen – sett sammen din egen underholdningspakke med dine favoritt TV-kanaler og strømmetjenester
  • IMDb-rating – så du kan velge kvalitet!
  • De nyeste filmene tilgjengelig for kjøp eller filmleie
  • Temasider som gjør det lett å finne ut hva du vil se
  • Sømløs titting på TV, nettbrett eller andre enheter
  • Opptak – helt sømløst, på tvers av alle dine dingser * forusetter abonnement

Var denne siden nyttig?