ForsidenKundeserviceMobilSlik deler du internett fra mobilen

Slik deler du internett fra mobilen

Hvis noen du er sammen med har brukt opp dataen sin eller av andre grunner ikke kommer seg på nett, så kan du enkelt dele internett via mobilnettet på mobilen din. Her ser du hvordan du gjør dette.

Slik deler du internett med iPhone

• Gå til Innstillinger –> Mobilnett.
  • Sørg for at Mobildata er skrudd på.
  • Velg Delt Internett –> Tillat andre å koble til.
  • Delt internett er nå skrudd på, og du ser nettverksnavn og passord for nettverket du kan dele med andre.

Slik deler du internett med Android

• Gå til Innstillinger –> Tilkoblinger –> Internettdeling –> Skru på Mobil WiFi-sone
  • Nå har du skrudd på delt internett. Trykk på "Mobil WiFi-sone" igjen for å se/endre nettverksnavn og passord.

Merk: Veiledningen og videoen over, gjelder Samsung Galaxy S10. Andre Android-modeller kan ha litt andre fremgangsmåter. Du kan søke i innstillingene, etter "Delt internett" / "Internettdeling" / "Mobil trådløssone".

Koble til delt internett

1. Skru på WiFi på enheten som skal kobles til nettverket som deles fra mobilen.
  2. I listen over tilgjengelige nettverk, velg nettverket som deles fra mobilen.
  3. Tast inn passordet, og koble til.

Passord og nettverksnavn

Når du har aktivert Internettdeling, vil du se et foreslått navn på nettverket ditt, og et forhåndsdefinert passord. Du kan endre både nettverksnavn og passord om du ønsker det.

Spar batteriet

Husk å skru av Internettdeling når du ikke trenger å dele nett lenger, slik at du ikke bruker unødig mye batterikapasitet.