SMS-tjenester og kodeord

Her er våre SMS-tjenester og kodeord. Å sende melding til 1989 koster 1,- pr. stk. I pristabellen listes bare prisen for bestilt tjeneste. Det koster ingenting å sende melding til 1995 og 1996.

For privatabonnement – SMS til 1989

Kodeord Funksjon
EPF <e-postadresse> Opprett e-postfaktura
FORBRUK Motta oversikt over forbruk siden siste faktura
FORF Motta KID, kontonummer og forfalt beløp
KVOTE Få info om gjenværende data, og tidspunkt for når du får ny data
MMS Få MMS-innstillinger
PSDIREKTE Aktivere Personsvar Direkte
TVILLINGSIM Info om hvilket kort og nummer som er i bruk på mobilen
TVILLINGSIM HJELP Info om hvilke kodeord som kan brukes for Tvilling-tjenesten
TVILLINGSIM SMS AV Skru av innkommende SMS til tilleggs-SIM
TVILLINGSIM SMS PÅ Skru på innkommende SMS til tilleggs-SIM
VARSLING AV Kostnadskontroll – skru av SMS-varsling ved 80 % oppbrukt data av beløpsgrense
VARSLING PÅ Kostnadskontroll – skru på SMS-varsling ved 80 % oppbrukt data av beløpsgrense
VENN <nummer> Finn ut om et nummer er et Telia-nummer
VVM PÅ Aktivere Visual Voicemail
VVM AV Deaktivere Visual Voicemail

For kontantkort

SMART Kontant påfyll, datapåfyll Kontant / BARN – SMS til 1989

Kodeord Info Pris
SMART 14DG SMART Kontant 250 MB (14 dager) 99,-
SMART 1GB SMART Kontant 1 GB (1 måned) 249,-
SMART 3GB SMART Kontant 3 GB (1 måned) 299,-
SMART 6GB SMART Kontant 6 GB (1 måned) 399,-
SMART 15GB SMART Kontant 15 GB (1 måned) 499,-
FRI1 SMART Kontant 200 MB (24 t) 25,-
FRI2 SMART Kontant 1 GB (24 t) 50,-
FRI3 SMART Kontant 1GB (3 dager) 75,-
FRI4 SMART Kontant 3 GB (3 dager) 125,-
DATA PÅFYLL 100 MB dagskvote for Kontant 10,-
DATA1GB 1 GB data for BARN-abonnement (1 måned) 99,-
KONTANT Endrer fra gammel til ny Kontant. Kontantkort kjøpt før 09.03.2009 belastes gamle og dyrere priser 1,-

Kodeordene i tabellen over gjelder påfyll både i Norge og EU / EØS.

Registrering, påfyll og saldoinfo – SMS til 1995

Kodeord Funksjon
LADE <påfyllingskode> Fyll på saldo med påfyllingskode kjøpt i butikk
PÅFYLL <nummer> <beløp> Fakturapåfyll på annet nr sin saldo med <beløp>. Sendes fra fakturabasert abonnement.
SALDO Info om ringesaldo, SMS, MMS, ringeminutter og data.

SMS til 1996

Kodeord Funksjon
<fornavn> <etternavn> <fødselsnummer> Registrering av kontantkort, f.eks. "Navn Navnesen 12345678901"