Hos TELIA FÅR DU FAST BREDBÅND FOR FREMTIDEN

Vi vet det er ulike behov for bredbånd – nå sikrer vi nok kapasitet og hastighet slik at alle kan strømme og surfe så mye de vil. 

Fremtidens bredbånd

Med oppgradert bredbånd fra Telia sikrer vi nok kapasitet og hastighet slik at alle kan strømme og surfe så mye de vil.

Bilde av en familie på 6 som sitter i en sofa. To stykker har på seg VR-briller, to sitter på mobilen, og to stykker ser på et nettbrett.
Bilde av en mann som sitter ved et bord ute på terrassen. Han har en PC og en kaffekopp på bordet

Oppgradert Hybridfiber

Oppgradert Hybridfiber er et modernisert nettverk basert på DOCSIS 3.1 standard med utgangspunkt i bærekraft og gjenbruk ­­– slik at dere slipper å grave eller legge nye kabler til boligen for å få et raskere og mer stabilt nett.

Denne teknologien er et fullverdig alternativ til fiber. Med Oppgradert hybridfiber får du nedlastingshastigheter opp til 1250 Mbps og opplasting opp til 500 Mbps.


Dette er DOCSIS 3.1

DOCSIS 3.1 er en ny teknologistandard for dataoverføring gjennom kabel. Ved å bytte ut eksisterende DOCSIS 3.0 komponenter i nettverket med ny DOCSIS 3.1 standard, utvides kapasiteten og stabiliteten i nettverket kraftig.

 

Slik oppgraderer vi hybridfibernett

Når vi oppgraderer nettverket, bytter vi ut lokale sentraler, signalforsterkere og antennekontakter med nye DOCSIS 3.1-komponenter. Vi gjenbruker de eksisterende kablene inn til boligen, slik at vi sparer miljøet for bytte og graving av ny kabel. I tillegg blir det installert premium wifi-utstyr inne hos deg.

For å illustrere hva oppgraderingen utgjør, kan den sammenlignes med at E6 hadde blitt utvidet med mer enn ti felt, samtidig som fartsgrensen også øker.

Bilde som illustrerer hvordan bredbåndet for en bolig oppgraderes. Steg 1: Eksisterende sentral for boligen oppgraderes. Steg 2: Eksisterende kabel inn til boligen gjenbrukes. Steg 3: Nye signalforsterkere, nytt modem og antennekontakt inne i boligen.
Illustrasjonen viser hvordan vi oppgraderer hybridfibernettet.
Bilde av trådløst modem som leveres ved oppgradering av hybridfibernettet.

Nytt og kraftig wifi-utstyr til alle

Som en del av oppgraderingen får du nytt premium wifi-utstyr. Vårt nye modem har fire innebygde antenner, som gir en høyere wifi-kapasitet for flere brukere samtidig. Modemet gir derfor bedre hastighet, stabilitet og dekning i leiligheten. Det støtter med andre ord alle behov, fra det mest avanserte til enkel surfing.

Var denne siden nyttig?