Møt folka våre

En karriere i Telia åpner for muligheter innen flere fagområder i ulike land. Hils på en av våre medarbeidere som deler sine tanker og perspektiv om Telia-hverdagen.

Hilde Aasnæs, Content Manager, Telia Norge

Hilde startet i Telia i 2016 etter mange år i mediabransjen, med et sterkt ønske om å komme tettere på teknologi.  Det fikk hun en unik mulighet til hos Singularity University i København, en global arena for læring og innovasjon som Telia samarbeider med. Hilde har nå forståelsen og verktøyene for å virkelig jobbe smidig med eksponensielle teknologier.

Jeg kan nesten ikke vente på fremtiden, og hvordan vi skal "rocke" den.

Hilde Aasnæs
Hilde Aasnæs

Ivo Kukavica, Innovation catalyst, Telia Company

Etter å ha jobbet flere år med HR, valgte Ivo å gjøre et skifte i karrieren. I dag jobber han som Innovation Catalyst, der han blant annet støtter ledere i å gjøre innovasjon til en del av hverdagsagendaen. Han forteller selv at ønsket bak dette skiftet var å jobbe enda tettere med produktene og tjenestene våre, og i vår innovasjonshub Purple Plus, fikk han muligheten til nettopp det.

Mitt oppdrag er å sørge for at innovasjon er en del av DNA-et vårt!

Ivo Kukavica
Ivo Kukavica

Haval van Drumpt, CEO, Zitius

Det hele startet da Haval besøkte en av Telia-butikkene våre på slutten av nittitallet og insisterte på å få muligheten til å prøve seg som butikkselger. Fire intervjuer og en uke senere stod han og ønsket kunder velkommen, og syv år senere ble han CEO for et av våre andre brands. I dag er han leder for ett av fiberselskapene våre. 

Hvis du vil utvikle deg, finnes muligheten alltid der.

Haval van Drumpt
Haval van Drumpt

Helene Loitmaa, IT Project Manager, Telia Estland

Det var via en bekjent at Helena fant veien til Telia, da hun startet som IT-konsulent. I dag leder hun store produktutviklingsprosjekter. I følge Helena er nøkkelen til å være fremgangsrik på jobben også å ha en god balanse mellom arbeidet og fritiden din. Dersom du gjør noe som inspirerer deg utenfor jobb, kan det også gi deg svar på saker du jobber med i kontortidene.

Jobben kan være tøff, men følelsen av å oppnå noe i fellesskap er uslåelig!

Helena Loitmaa
Helena Loitmaa

Jørgen Stensrud, Senior UX / UI Designer, Telia Norge

Jørgen har jobbet i Telia i snart fire år. Han er del av digitalavdelingen, der han jobber som Senior UX/UI-designer. Når Jørgen selv beskriver hva rollen hans handler om, vektlegger han ansvaret han har for å gjøre det så enkelt som mulig for kundene som oppsøker oss i digitale plattformer, og skape gode brukeropplevelser.

En god brukeropplevelse starter med å forstå hva de som besøker nettsiden ønsker seg!

Jørgen Stensrud
Jørgen Stensrud

Divya Panicker, Service Delivery Manager, Telia Company

Som Service Delivery Manager for vår Data Lake støtter Divya flere av våre markeder. Siden hun startet hos oss har hun gjort flere karrieresteg, og beskriver det selv på følgende vis: I Telia er det muligheter for alle, og hun håper flere blir med på laget og gjør sin neste karrierereise sammen med oss.

Hvordan vi bruker data og hvordan vi kan forenkle hverdagen påvirker ikke bare kundene våre og oss selv, men også samfunnet som helhet.

Divya Panicker
Divya Panicker

Andrius Kašėta, Team Manager, Telia Litauen

Med lang fartstid fra roller innen IT ville Andrius til et selskap der IT også var kjernevirksomheten i organisasjonen. Heldigvis for oss valgte han Telia! Nå jobber han som Team Manager og i følge ham inspireres han av å kunne se resultatene av arbeidet de gjør hver eneste dag, og overalt.

Når jeg spaserer langs Vilnius´ gater er det åpenbart at vi i Telia gir mennesker tilgang til å oppleve alle fordelene ved å kople tjenester sammen – til å for eksempel strømme serier mens de venter på bussen eller betale via telefonen.

Andrius Kašėta
Andrius Kašėta