Infinity symbol
En nærsynt dame sitter i parken med en venn. De ser på mobiltelefonen hennes.

2017 – et bra år for våre kunder

Våre kunder skal ha det beste. Stort utvalg av tjenester, abonnementer, mobiler og tilbehør. I 2017 fikk kundene våre enda flere fordeler. Her er oppsummeringen.

Du skal vinne på å være kunde hos Telia. Du skal du få de beste tjenestene, kundeservicen og de gode tilbudene.

Mobil, teknologi og mennesker står helt sentralt hos oss. Derfor lanserte vi flere tjenester i 2017 som har gitt våre kunder enda bedre muligheter til å ta i bruk og få glede av fantastisk mobilteknologi.

Null data på musikkstrømming

De fleste har et forhold til musikk, og musikk betyr mye for oss i hverdagen og i livene våre generelt. For å gjøre musikk enda mer tilgjengelig, lanserte vi Music Freedom i juni i år. Music Freedom betyr at du kan strømme så mye musikk du vil uten at det spiser fra datakvoten din.

Vi spanderer rett og slett dataen du bruker på musikkstrømming fra Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer eller Beat, så får du mer data til å bruke på andre ting. Music Freedom gjelder for abonnementene; UNG, SMART 6 GB, 12 GB, 15 GB og 40 GB.

Ung, urban mann koser seg utendørs med musikk på øret.

Foto: Telia.

Ta med rest-data til neste måned

Noen måneder bruker vi mindre data, andre måneder bruker vi mer. Vi er vant med fra tidligere at data som var igjen fra forrige måned ble slettet. Slik er det ikke lenger. Telia har Data Rollover.

Det betyr at dataen du har igjen ved slutten av måneden overføres til neste måned, og legges på toppen av datamengden som er inkludert i abonnement ditt. Da får du kontroll og kan bestemme over eget databruk. Du kan spare ekstra data en måned og heller bruke mer neste måned.

Infografikk Data Rollover fra Telia.

Infografikk: Data Rollover fra Telia.

Mobilabonnement tilpasset barn og unge

BARN og unge har andre behov enn voksne som både bruker mobilen på jobb og privat. Telia har derfor abonnementer som er tilpasset de yngre; BARN og UNG er to ulike kategorier med abonnementer som er skreddersydd for barn og ungdom.

UNG er et tilbud for deg under 28 år, som vil ha mye data for en gunstig pris. Du kan velge mellom 2, 5, 8 eller 12 GB i måneden. UNG har Music Freedom og Roam Like Home som inkluderte tjenester.

BARN er et abonnement for barn opptil 15 år, hvor foreldrene får full kontroll over kostnadene. BARN har nemlig kostnadskontroll, som betyr at alt forbruk stoppes når datapakken i abonnementet er brukt opp.

Det gir foreldre trygghet på at det ikke kommer overraskelser på fakturaen. Du vil ikke ha ekstrakostnader knyttet til for eksempel spesialnummer, roaming eller kostbare SMS-tjenester. BARN er billige abonnement med Roam Like Home og fri bruk av tale og SMS.

To jenter tar selfie.

Foto: Telia.

Alltid toppmodellene du ønsker deg

2017 har gitt oss flere lekre mobiler. Blant annet:

Vi har fulgt hver lansering for å gi deg informasjon om toppmodellenes beste funksjoner og egenskaper. Nettbutikken og Telia-butikkene har alltid utvalg på de nyeste toppmodellene.

Samsung Galaxy S8 og Note8, og iPhone 8 og iPhone X.

Foto: Samsung Newsroom og Apple.

Bytte mobil med SVITSJ

Tidligere i år lanserte vi SVITSJ, etter ønske fra flere av våre kunder. Du velger en mobil som du betaler en fast månedspris for over 24 måneder. Etter 12 måneder kan du bytte ut den gamle mobilen med en helt ny, mot at du tegner en ny, 24 måneders SVITSJ-avtale. Å velge ny mobil med SVITSJ har flere fordeler. Blant annet skjermforsikring.

Norges beste 4G-nett

Er du kunde hos oss har du Norges beste 4G-nett. Tek.no gjennomfører hvert år den mest uavhengige og mest omfattende dekningstesten i Norge. Testen tok 1,1 millioner punktmålinger av dekning, hastighet og kvalitet på 4G-nettet til de ulike mobilnett-leverandørene. I år vant Telia dekningstesten for 4G for andre år på rad. Det gjør at du som kunde vet at du surfer på det beste 4G-nettet som tilbys der ute.

Vil du bli Telia-kunde? Sjekk ut vårt utvalg av abonnement.

Alltid hos Telia

Ekstra-tjenester hos Telia.

Foto: Telia.

  • HBO Nordic uten ekstra kostnad i én måned.*
  • Storytel uten ekstra kostnad i én måned.*
  • Spotify familieabonnement. Få Premium-abonnement for inntil seks personer for bare 149 kroner i måneden.
  • Pant din gamle mobil og få panteverdien i rabatt på ny med MobilPant.
  • Roam Like Home som betyr at du surfe, tekste og ringe akkurat som hjemme når du er i utlandet.
  • Med Klikk & Hent kan du bestille mobilen på nettet og hente i nærmeste Telia-butikk.

*Merk at etter gratisperioden fortsetter abonnementet, og du blir belastet fast månedspris for tjenesten.

Våre kunder er viktige, derfor jobber vi alltid for å gi våre kunder det beste. Synes du dette var gode nok grunner til å bli Telia-kunde? Du er hjertelig velkommen!