Infinity symbol

3 apper til din beste venn

Det finnes en app for alt, selv for hunden din. Enten du trenger hundepass, hunden trenger oppmerksomhet, eller du vil ta de fineste bildene av den. Her er appene du trenger.

Søt liten hund inntullet i et pledd. Foto: Unsplash.

Foto: Unsplash

Får du dårlig samvittighet når du drar på jobb og hunden må være alene hjemme? Trenger du hundepass? Kanskje ønsker du at kjæledyret ditt skal bli kjendis? Her er tre apper for hunden din:

Babycall for hunden din

Dog Monitor er en app som lar deg overvåke hunden og gi kommandoer via mobilen. Det gjøres ved at du kobler sammen to enheter som mobil og/eller nettbrett. Den ene enheten plasserer du hjemme som overvåkingsenhet, mens den andre tar du med deg, og kan følge med på når du vil.

Mange synes det er trist å etterlate hunden sin hjemme. Andre går hjemmefra med en følelse av utrygghet, siden en leken alene-hjemme-hund kan etterlate seg litt av et kaos. Med Dog Monitor kan du følge med på hunden, gi den følelsen av at du fortsatt er der, eller gi kommandoer for å unngå kaos og rot.

Dog Monitor har disse funksjonene:

  • Videoopptak i HD-video
  • Konstant overvåkning med nettilkobling
  • Oversikt over aktivitet
  • Gi kommandoer fra opptak spilt inn på forhånd. Bare trykk på de ulike innspillingene og hunden vil høre kommandoen
  • Snakk med hunden når du vil
  • Få varsler om aktivitet uten å åpne appen

Skjermbilder fra appen Dog Monitor

Foto: Dog Monitor

Tilgjengelig for Android og iOS. Last ned Dog Monitor her.

DogBuddy er som AirBnB for hunder

DogBuddy er en tjeneste som hjelper hundeeiere med å finne personlige hundepassere. Tjenesten har et nettverk av hundepassere som gjerne vil dele sine tjenester. Det gjør at du som eier slipper å plassere hunden på en upersonlig kennel eller plage naboen. Du kan etterspørre hjelp for korte eller lengre perioder.

Det er kun mellom fem og ti prosent av alle som melder seg til tjeneste som hundepasser som faktisk blir godkjent av DogBuddy. Det gjør at sikkerheten for at at hunden får det beste oppholdet som mulig styrkes. Hundeeieren bør kunne slå seg til ro med at ens beste venn er i de beste hender.

Skjermbilde fra appen DogBuddy

Foto: DogBuddy

Les mer om Dog Buddy her.

Foto-app som fanger oppmerksomheten

Foto-appen BarkCam har en lydinnstilling som fanger oppmerksomheten til hunden når du vil ta bilde av den. Det er ikke alltid like lett å fotografere en hund som vimser rundt og vil gjøre alt annet enn å se inn i kameralinsen.

I tillegg til å fange hundens oppmerksomhet kan du legge på filter og lage memes etter at du har tatt foto. Dermed kan du på et øyeblikk få bildene perfekte og morsomme, dele dem på sosiale medier og kanskje bli den neste internettsensasjonen!

Skjermbilde fra appen BarkCam

Foto: BarkCam

Last ned BarkCam i iTunes her, eller Google Play her.