Infinity symbol
Fra HBO Nordic-serien Succession, med mediemogulen Logan Roy og familien sittende i en stue, med et maleri på veggen i bakgrunnen. Foto: HBO Nordic.

7 serier du må få med deg i 2018

Pause fra sola? Sjekk vår oversikt over de mest populære seriene på HBO Nordic. Disse vil du ikke gå glipp av!

HBO satser på serier som aldri før. Produksjonene er mer påkostet, fortellingene er mer gjennomarbeidet og skuespillerprestasjonene er fremragende. Her finner du noen av de mest populære seriene akkurat nå, og noen spennende nyheter.

Psst! Er du Telia-kunde får du HBO Nordic 1 måned uten ekstra kostnad, ved å inkludere HBO Nordic i abonnementet ditt.

1. The Handmaid´s Tale

Andre sesong av denne serien kom i slutten av april. Serien er basert på Margaret Atwoods roman Tjenerinnens beretning, om Gilead, et dystopisk samfunn etter en ny amerikansk borgerkrig hvor kvinner blir tvunget til å være konkubiner for diktaturets kommandører. Vi følger Offred (Elisabeth Moss) som er tjenerinne hos den øverste kommandøren, og prøver å navigere mellom ledere, forstanderinner og tjenestefolk - hvor hvem som helst kan være en spion for Gilead. Se trailer for sesong 2.

Offred i The Handmaid´s Tale, HBO Nordic.

Foto: HBO Nordic.

2. Killing Eve

Killing Eve er en britisk produsert serie som hadde premiere i april. Vi møter Sandra Oh (kjent fra Grey's Anatomy) i rollen som Eve Polastri, en kontorarbeider for den britiske etterretningstjenesten. Hun drømmer om å bli spion, og gir seg i kast med å etterforske den psykopatiske, luksusgale leiemorderen Villanelle (Jodie Corner). De to kvinnene utvikler en gjensidig besettelse for hverandre og gir alt i en episk "katt- og mus-lek".Killing Eve

Eve Polastri, Killing Eve. HBO Nordic

Foto: HBO Nordic.

I en av birollene finner vi også en overbevisende Kim Bodnia (blant annet kjent fra Broen) som den opportunistiske og uredde Konstantin.

3. Westworld

I den futuristiske eventyrparken kjent som Westworld gjør en gruppe androide "verter" opprør, stikk i strid med det nøye planlagte handlingsforløpet. Andre sesong hadde premiere 23. april, og byr på raskere tempo og enda mer mørke enn første sesong.

Dolores i sesong 2 av Westworld. HBO Nordic.

Foto: HBO Nordic.

Og det gjelder å følge godt med, for her er det utstrakt bruk av ulike tidslinjer og nyttig bakgrunnsinformasjon om både hvordan parken ble til, og hva Dolores (Evan Rachel Wood) og andre verter har opplevd tidligere.

Se trailer for Westworld sesong 2.

4. Billions

Tredje sesong av dramaserien Billions kommer i år, og handler om den mektige finanseliten i New York. Intriger og maktspill står helt sentralt når statsadvokat Chuck Rhoades og hedgefond-kongen Bobby «Axe» Axelrod prøver å sette hverandre ut av spill.

Serien har et solid skuespillerrepertoar, som Maggie Siff, Damian Lewis og Malin Åkerman, og hadde sesongpremiere 26. mars. Se trailer på sesong 3 av Billions på YouTube.

Bilde fra Billions.

Foto: HBO Nordic.

5. Succession

Succession hadde premiere 4. juni, og er skapt av Jesse Armstrong, med Will Ferrel som medprodusent. Serien tar for seg temaer som makt, politikk og familie - sett gjennom øynene til Logan Roy (Brian Cox), en eldre, styrtrik mediemogul og hans voksne barn. Succession byr på humoristiske høydepunkter og et utall konflikter mellom karakterene i et persongalleri som i stor grad består av privilegerte egoister. Se trailer for Succession.

Succession, HBO Nordic

Foto: HBO Nordic.

6. Pose

Vi befinner oss i New York i 1980-årene. Pose, skapt av Ryan Murphy, også kjent for Glee og Nip / Tuck, er en dansemusikal som utforsker kontrastene mellom flere segmenter i livet og samfunnet: Ballroom-kulturen, fremveksten av det overdådige Trump-universet, og bykjernens sosiale og litterære scene. Serien hadde premiere 4. juni. Sjekk Pose-traileren her.

Pose, HBO Nordic

Foto: HBO Nordic.

7. Cloak and Dagger

De to tenåringene Tyrone Johnson (Cloak) og Tandy Bowen (Dagger) får superkrefter, og oppdager raskt at kreftene deres fungerer best når de er sammen. De utvikler følelser for hverandre og deres allerede kompliserte verden blir enda mer utfordrende.

Cloak and Dagger er basert på Marvel-serien av samme navn, og er skapt av Joe Pokaski. Serien har premiere 8. juni. Se trailer for Cloak and Dagger.

Cloak and Dagger, HBO Nordic

Foto: HBO Nordic.