Infinity symbol

8 populære instagrammere du må følge

De er vanvittig morsomme og til tider litt på kanten. Vi i Telia har funnet frem våre absolutte favoritter på Instagram. Du kommer garantert til å kjenne deg igjen i bilder og tekst.

1. @funnywhenitswrong

Når nordmenn blir hyllet for sin Instagram-konto verden over, må vi og selvfølgelig berømme våre nærmeste. Vegard Landsverk er mannen bak @funnywhenitswrong. Kontoen tar for seg pinlige øyeblikk, fails og memes de aller fleste kan kjenne seg igjen i. Det er rett og slett et must å følge denne kontoen.

Foto: Instagram, @funnywhenitswrong.

Foto: Instagram, @funnywhenitswrong

2. @9gag

På lik linje som @funnywhenitswrong er @9gag en must follow. Det kan nærmere 26 millioner følgere vitne om. Det er ikke mer å si om det, men garantert mye latter i vente.

Foto: Instagram, @9gag

Foto: Instagram, @9gag

3. @girlwithnojob

Er du ei jente med humor og et snev selvironi så følg @girlwithnojob. Du eller venninnene dine vil kjenne dere igjen med en gang!

Foto: Instagram, @girlwithnojob

Foto: Instagram, @girlwithnojob

4. @baddiewinkle

Denne bestemora er sprek og gal! Og på kanten, hvis det er lov å si. Lurer på hvor stort kostymelageret hennes er... Sjekk ut @baddiewinkle.

Foto: Instagram, @baddiewinkle

Foto: Instagram, @baddiewinkle

5. @buzzfeed

@buzzfeed vet å billedliggjøre de utroligste situasjoner. Dersom du ikke kjenner deg igjen i disse bildene vil du aldri kjenne deg igjen i noe som helst!

Foto: Instagram, @buzzfeed

Foto: Instagram, @buzzfeed

6. @miserable_men

Flere som kjenner mannfolk som ikke er så glad i å bli dratt med på shopping? Disse mennene vet hvordan det er og er ikke særlig fornøyde! Jeg får nesten et stikk av dårlig samvittighet overfor disse mennene som er dratt ut på endeløse shoppingturer (ja, det er en kvinnelig skribent).

Foto: Instagram, @miserable_men

Foto: Instagram, @miserable_men

7. @thefatjewish

Denne kontoen er kun for dem som har litt-på-kanten-humor. @thefatjewish er laget av en selvironisk fyr som er elsket og hatet. Sjekk han ut for å se hva du synes.

Foto: Instagram, @thefatjewish.

Foto: Instagram, @thefatjewish

8. @kidsaretheworst

Or the best! Denne Instagram-kontoen er herlig. Barn er fantastiske og til tider forferdelige. De har en egen evne til å smelte hjertet ditt gang på gang uansett hvor mye ugagn de har gjort. Sjekk ut @kidsaretheworst.

Foto: Instagram, @kidsarethe.

Foto: Instagram, @kidsarethe