Ung kvinne sitter og smiler og ser på mobilen sin, i senga på rommet sitt i kollektivet.

9 grunner til hvorfor du skal velge Telia

Våre kunder velger oss fordi vi har de smarteste løsningene som vi vet at de verdsetter. Vi tilbyr mange tjenester som du vil ha bruk for.

Det skal være en fordel å være Telia-kunde. Våre kunder skal bli tilbudt de nyeste, ferskeste og mest relevante tjenestene. Vi ønsker å legge til rette for våre kunder og ta vare på alle. Her er noe av det du får hos oss:

1. Prøv oss til halv pris i 3 måneder

Fornøyd eller pengene tilbake! Nå kan alle nye kunder prøve et valgfritt SMART- eller UNG-abonnement til halv pris i 3 måneder. Etter prøveperioden løper abonnementet videre til ordinær pris. Er du ikke fornøyd kan du kontakte kundeservice for å avslutte abonnementet, og da får du tilbake månedsavgiften for de tre første månedene.

2. Kundeservice som er der for deg

Det finnes totalt 64 Telia-butikker her til lands. Her vil våre dyktige ansatte bistå deg i de spørsmålene du måtte ha, du kan få personlig rådgivning og du kan teste de nyeste produktene.

Med Klikk & Hent fra Telia kan du kjøpe mobil i nettbutikken,og hente den med en gang i en av Telia-butikkene.

Hvis du ikke ønsker eller har mulighet til å møte oss fysisk, kan du ta kontakt med våre kundeservice-medarbeidere på nett.

I tillegg til alle de fantastiske menneskene som hjelper deg i våre åpningstider, kan du også hjelp av vår chattende robot, Otelia. Hun lærer seg stadig nye ting, og hjelper deg døgnet rundt.

Åpningstider:

Mandag til fredag - kl. 08.00 til 20.00

Lørdag - kl. 09.00 til 17.00

Søndag - kl. 10.00 til 15.00

Du kan også komme i kontakt med oss på vår Facebook-side.

3. Ett av verdens beste mobilnett

Vi jobber hele tiden med å tilby våre kunder best fart og dekning. Et resultat av satsningen er at vi ble kåret av TEK.no til å ha Norges beste 4G-nett både i 2016 og i 2017. Det betyr ikke at vi er ferdig med å bygge ut mobilnettet vårt. Dette jobber vi kontinuerlig med, slik at vi kan fortsette å tilby kundene Norges beste mobildekning.

4. Kjøp ny mobil med SVITSJ – få vår beste forsikring

Akkurat nå får du Plussforsikring inkludert i hele 24 måneder med UNG-abonnement, og 3 måneder på øvrige abonnement.

Far og datter sitter i vinduskarmen og holder hver sin mobil. Jenta smiler til far.

SVITSJ har også flere andre fordeler:

  • Betal ingenting for mobilen i dag, men en fast månedspris over 24 måneder
  • Bytt til ny mobil etter 12 måneder
  • Valgfritt abonnement uten binding

5.  Surf som hjemme i utlandet

Telia er først på det meste og utfordrer hele tiden konkurrentene. Vi var først på MMS, 4G, salg av iPhone og fjerning av priser for meldinger og samtaler. Vi var også først i Norge på å  fjerne roamingkostnadene i Norden og Baltikum, og til å innføre Roam Like Home - som senere ble utvidet til å gjelde hele EU og EØS. Det betyr at du kan surfe, tekste og ringe til samme pris som hjemme når du besøker EU- eller EØS-land. 

6.  Ta med data over til neste måned

Du får ta med deg ubrukt data over til neste måned. Data Rollover gjør at dersom du ikke bruker opp den inkluderte datamengden den ene måneden kan du ta den med over til neste måned, neste måned og neste måned, osv. Du kan se hvor mye data du har oppspart i Telia-appen og på Min Side.

7. Stream uten bruke opp dataen din

Tre glade barn i baksetet sitter og ser på et nettbrett.

I januar lanserte vi den helt nye tjenesten Data Boost. Den gjør at du betaler kun en liten sum for fri databruk i 1, 3 eller 12 timer. Da kan du streame så mye du klarer perioden du velger, uten at det trekkes noe fra dataen du har i abonnementet ditt.

8. Music Freedom

Ung kvinne med headset holder hendene på headsettet, har øynene lukket og smiler mens hun hører på musikk. Hun har en rød lue på seg.

Hos oss får du også streame så mye musikk du vil uten at det tar av dataen din. Music Freedom gjelder streaming med Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer og Beat. Alle med UNG, SMART 6 GB, 12 GB, 15 GB eller 40 GB har dette som en automatisk tjeneste.

Nå kan også de som har SMART 2 GB, 3 GB og 5 GB bestille Music Freedom for 49 kroner i måneden.

9. Ladeavtale

Telia ladeavtale er i prinsippet som en kaffeavtale på Circle K. Du kjøper en powerbank for 349,-. Hvis hurtigladeren er tom for strøm, kan du gå innom én av våre 64 butikker og få en fulladet Powerbank.

Xqisit Powerbank har kapasitet til ca to oppladinger, og støtter både Apple- og Android-mobiler. Ladeavtalen varer i 12 måneder fra du har kjøpt powerbanken.

Velkommen til oss!