Appene du bør prøve med barna

Mange av spillene du får på mobilen er faktisk svært så morsomme. Sjekk dem ut!

Gutt med mobil og jente med nettbrett smiler og koser seg på hytta. Vi ser fyr i peisen i bakgrunnen.

Foto: Telia. 

Gjettelek av talkshow-kjendis

Heads Up! er en morsom spill-app laget av den amerikanske talkshow-vertinnen Ellen DeGeneres. Spillet går ut på at du skal gjette ordet som vises på mobilskjermen. Nettbrettet eller mobilen holdes opp mot pannen av den personen som skal gjette ordet, litt som brettspillet Kortskalle.

I løpet av tidsfristen er det om å gjøre å gjette så mange ord som mulig, basert på lagkameratenes hint. Spillet er gøy for både vennegjengen og familien. Last ned spillet her, iPhone og Android.

 Skjermdump fra Heads Up!

Foto: Heads Up!

Familie-quiz

Spørrespillet Geni er et av de mest kjente brettspillene i Norge. Geni har også kommet med en quiz-app. Spørrespillet passer perfekt på bilturen eller når hele familien er samlet i sofaen. 

I appen kan du velge antall spillere og spørsmålskategorier. Sett i gang med spørreleken - og få endelig svar på hvem som er familiens mastermind. Last ned spillet her, iPhone og Android.

Skjermdump fra spillet Geni.

Foto: Geni  

Skattejakt i skog og mark med mobilen

Geocaching er aktiviteten som ligner på orientering eller skattejakt. Gjennom en app på mobilen skal du forsøke å finne frem til gjemte bokser i naturen. Geocaching er populært i hele verden, og Norge har mange spennende plasser du kan søke opp i appen.

Kanskje har du bokser gjemt i ditt nabolag? Noen bokser er også slik at du kan bytte ut innholdet i boksen med noe du har tatt med selv. Dette er en aktivitet som er kjempespennende for barn i alle aldre. Ut på tur, aldri sur - med geocachingbokser på lur! Last ned appen her, iPhone, Android og WinPhone.

Var denne siden nyttig?