Dette ser du på Eurosport Player i høst

Vi står overfor en skikkelig sportshøst. Her er noen av de største høydepunktene på Eurosport Player de neste par månedene.

US Open promo. Foto: Eurosport.

Foto: Eurosport.

1. US Open

Årets siste Grand Slam-turnering i tennis står for tur på Flush Meadows i New York. For første gang siden 2015 er alle de fire store - Federer, Nadal, Djokovic og Murray - samlet i US Open. Klarer Rafael Nadal å gjenta bedriften fra i fjor, eller vil Roger Federer feire sin sjette US Open-triumf?

Hvem sikrer tittel på kvinnesiden etter at Simona Halep røk ut allerede i første runde? Se US Open fra mandag 27. august til søndag 9. september.


2. Eliteserien


Det går mot en thriller-avslutning av årets Eliteserie-sesong. Sesongen er godt over halvspilt og fire-fem lag meldt seg på i kampen om seriegull, mens det i motsatt ende er flere klubber som lever farlig med tanke på å unngå nedrykk.

Hvem seirer til slutt, og hvem må belage seg på spill i OBOS-ligaen i 2019? Se alle kamper fra Eliteserien frem til sesongens siste kamp blir spilt 24. november.


3. Vueltaen


Det er klart for det siste av tre Grand Tour-ritt i 2018: Vuelta a España. Følg de norske rytterne og et sterkt felt av sammenlagtkandidater i jakten på den røde sammenlagttrøya.

Fra sykkelløpet Vuelta a España. Foto: Eurosport.

Foto: Eurosport.

Hvem blir kongen av de spanske fjellene? Kan Ritchie Porte slå tilbake etter å ha krasjet ut av Tour de France, eller kan Nairo Quintana igjen løfte trofeet i Madrid? Se Vuelta a España fra lørdag 25. august til 16. september.


4. OBOS-ligaen


Hvilke lag tar turen opp til det gjeve selskapet? Det er fortsatt jevnt i toppen, og ingenting er foreløpig avgjort, selv om forhåndsfavorittene foreløpig troner på topp.

Spenning og høytscorende er stikkordene for årets utgave av OBOS-ligaen, men hvem kan puste lettet ut til slutt? Se alle kampene frem til og med 11. november, før playoff-kampene til Eliteserien begynner.

5. PGA

Følg ukentlige sendinger fra verdens mest prestisjefulle golfturneringer, inkludert godbiten HSBC Champions. Klodens 78 beste golfspillere skal kjempe om snaue 10 millioner dollar og dyrebare FedEx Cup-poeng.

Tiger Woods er tilbake, i form og klar for å jakte nye trofeer, samtidig som man aldri skal avskrive stjerner som Jason Day og Rory McIlroy - for å nevne noen.

6. MLS

Fra en kamp i MLS, den amerikanske fotballigaen. Foto: Eurosport.

Foto: Eurosport.

Den amerikanske fotballigaen kan skilte med en god blanding av gamle storspillere og spennende norske spillere. Zlatan Ibrahimovic, David Villa, Bastian Schweinsteiger, Ashley Cole og Wayne Rooney kjemper alle om poengene side om side med de norske innslagene. Se MLS i hele høst - helt frem til finalen 8. desember.


7. Snooker

Det gjenstår fremdeles store snooker-turneringer på kalenderen, blant dem Triple Crown-turneringen UK Championship. Se Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Mark Selby og resten av verdens beste snookerspillere kjempe om pengepremier og rankingpoeng. Se snooker i verdensklasse helt frem til VM-mesteren krones i Crucible Theatre i mai 2019.

Var denne siden nyttig?