Sjekk Storytel - bøkenes Spotify

Storytel er bøkenes Spotify. Med tilgang til tusenvis av e-bøker og lydbøker kan du pakke med deg all verdens historier uten å bære på alle bok-kiloene.

Storytel er en abonnementstjeneste som lar deg lytte på, eller lese, bøker via en app. Appen laster du ned på mobil eller nettbrett, og du får også tilgang til bøkene fra PC-en. Appen sammenlignes med andre streamingstjenester som Spotify, Netflix og HBO, og gir deg et hav av bøker å velge mellom.

Et bord med en liten plante, kaffekopp og mobltelefon som bruker Storytel. Foto: Storytel.

Foto: Storytel.

Fem bøker samtidig

Med Storytel-appen kan du streame både lydbøker og e-bøker på mobilen. Vil du heller laste ned bøkene kan du også gjøre det.  Appen har nemlig offline-funksjoner som gir mulighet til å lese eller lytte, uten å bruke mobilnettet. Hele fem bøker kan du ha på mobilen samtidig. Kjekt hvis du tilfeldigvis skulle være et sted det ikke er dekning, eller er på ferie i utlandet og ønsker å unngå fem bok-kilo ekstra i kofferten.

En veldig nyttig funksjon er at du kan veksle mellom å lese eller lytte på samme bok. Begynner du å lese på sofaen, men må kjappe deg ut for en avtale, kan du ta på deg noen hodetelefoner og fortsette der du slapp. Det gjør at du alltid kan følge historien og slipper de store avbrytelsene midt i bokens store høydepunkter.

Nær 1 av 3 bruker digitale bøker

I en undersøkelse utført av YouGov for Telia kommer det frem at 29 prosent hører på lydbøker via nettbrett eller smarttelefon. Plass og vekt er et viktig poeng for mange e-bok-lesere og hele 57 prosent bruker e-bøker fordi de er lett tilgjengelige. For den aktive som liker å kombinere mange aktiviteter er e-boka en velsignelse.

Med Storytel kan du lytte til bøkene i situasjoner du ellers ville latt være. Tenk så kjekt at du både kan komme videre i den spennende krimboken, samtidig som du jogger, går en tur i det fine vårværet eller støvsuger huset. Veldig enkelt med Storytel-appen på mobilen.

Les og lytt uten ekstra kostnad i en måned

Storytel-appen fungerer som et abonnement med en fast månedspris til 179 kroner i måneden. Det er ingen bindingstid og du kan laste ned akkurat hvor mange bøker du vil og lytte helt ubegrenset. Appen inneholder tusenvis av titler på norsk, engelsk og svensk.

Med SMART- eller UNG-abonnement hos oss får du den første måneden av abonnementet på Storytel inkludert. Tilbudet gjelder både nye og eksisterende kunder, men det er kun én kampanjeperiode pr. abonnement. Les mer om tilbudet og last ned appen her, så får du tilgang til et helt bibliotek av bøker!

Var denne siden nyttig?