Infinity symbol

3 måter å lure mora di 1. april

Første april er rett rundt hjørnet. Endelig er det lov å lure noen igjen, uten å være for slem. Men hva skal du finne på i år? Her har vi listet opp tre apper som gjør deg til en skøyer – også i år.

To unge menn  ler mens de ser på en mobiltelefon. Foto: Telia.

Foto: Telia.

Slik gjør du deg selv arveløs

Ville du blitt arveløs om du kom hjem til mora di og viste frem en ny stor tatovering? Første april er dagen å teste det ut. Tattoo You er appen som gjør det hele totalt troverdig. I appen laster du opp bilder fra kamerarullen, og deretter legger du på tatoveringen som filter.

Forslag: legg en feit tribal-tatovering i panna. Appen har en gratis grunnpakke av lekre tribals, eller du kan betale for andre kreasjoner dersom du mener det er mer overbevisende med noe annet. Du finner også mer søte tatoveringer som Tingeling... Appen er tilgjengelig i iTunes. Tilsvarende app finnes i Google Play.

Skjermbilde fra Tattoo You.

Foto: skjermbilde fra Tattoo You.

Lag en «alvorlig» sms og legg til melodi

Kniis. Denne appen gjør tekstmeldingene dine om til sanger. Finn et dramatisk tema som graviditet, klammeri med politi eller at du har kræsjet bilen til familien. Sånn som:

  • "OMG! Jeg er gravid, men vet ikke hvem faren er! Trenger råd!"
  • "Shit! gjorde noe veeeldig dumt i helgen. Politiet leter etter meg! Hjelp!"

Appen fungerer slik at du skriver inn ønsket tekst på maks 60 tegn, og deretter velger hvilken sang eller musikk som beskjeden skal synges til. I tillegg kan du velge å legge til video fra kamerarullen din som spilles i bakgrunnen til sangen, dersom du mener det setter stemningen. Last den ned og prøv den ut her: iTunes og Google Play.

Om du ikke tør annet...

Denne er ikke blant de frekkeste, men morsom nok for den som vil tøyse litt på den første aprildagen. Stachetastic har over førti forskjellige typer bart og skjegg som du legger på som filter på bildene dine.

Skjermbilde Stachetastic.

Foto: skjermbilde Stachetastic.

Appen koster ni kroner og finnes for iPhone.

Gjør det, gjør det, gjennomfør det! Fantasien setter ingen grenser for fantastiske mobile aprilspøker.