Familie sitter i teltåpningen og ser på et nettbrett. Liggeunderlag og sekk ligger ved siden av teltet, pledd i forgrunnen. Bak teltet ser vi skog opplyst av solskinn.

Bruk jobbmobilen med god samvittighet

For lite mobildata i bedriftsabonnementet i ferien? Null problem, nå kan du enkelt kjøpe mer data med Vipps. 

Så er endelig ferien her, med alt den måtte innebære av strandliv, fjellturer, fisketurer, grilling og lange, lyse netter. Og databruk. Til serier, spill, og sportssendinger, og kanskje spanderes det også noen timers databruk til de små som vil underholdes i baksetet eller trenger å finne roen på et nytt overnattingssted. 

Selv om arbeidsgiver har lagt inn en grei datamengde i abonnementet ditt, kan det bli for lite når du og familien er på farten i flere uker i strekk, med god tid til underholdning. 

Heldigvis er det nå blitt veldig enkelt å kjøpe mer data. I Telia-appen kan du kjøpe ekstra datapakker eller Data Boost rett fra jobbmobilen, og betale for dette selv.

– Mange kan nok føle seg fastlåst til datamengden de får dekket av arbeidsgiveren sin. Med Telia-appen og Vipps er det mulig å betale for mer mobildata fra egen lomme. Det gir deg som arbeidstaker mer fleksibilitet og større frihet til å bruke jobbmobilen som du vil, samtidig som du får bedre kontroll over egen databruk, sier Lars Setsaa, produkt- og kommersiell direktør i Telia Bedrift.

Få full glede av mobilen i utlandet

Sommeren er blitt høysesong for mobildata. De siste årene har databruken doblet seg i de varme feriemånedene. Det skyldes ikke minst at vi med Roam like home kan bruke jobbmobilen som hjemme når vi reiser til EU- og EØS-land. 

For nå er det vel strengt tatt bare passet som er enda viktigere enn mobilen på utenlandsturen? Vi bruker mobilen til å finne den vesle perlen av en restaurant, de beste strendene og den beste shoppinggata, til holde styr på bookinger og billetter, til å finne reiseruten og hvilke attraksjoner vi kan oppleve. I ledige stunder kobler vi også av med å lese nyheter, været og sjekke sosiale medier – kanskje poster vi noen bilder fra egne ferieopplevelser også.  

Behovet for mobildata i ferien er med andre ord kommet for å bli. For deg som har bedriftsabonnement hos Telia finnes det nå gode, fleksible løsninger for dette. 

Ferie_Mobil_Far og datter.jpg

Går du tom for data, kan du kjøpe ekstra datapakker på 1, 5 eller 10 GB i Telia-appen. Datapakken vil gjelde gjennom hele fakturaperioden din, og kan kjøpes enten du sitter på hytta hjemme i Norge, rusler gatelangs i Barcelona – eller befinner deg et annet sted innen EU/EØS.

Data Boost - ubegrenset mobildata 

Trenger du mye data for å streame i noen timer på hytta? Med Data Boost betaler du en liten sum for fri data i en bestemt tidsperiode. Perfekt når du må se favorittlaget spille kamp, vil streame en film, eller se noen episoder av serien du er hekta på. 

Med tilleggstjenesten Data Boost kan du kjøpe ubegrenset data i 1 time for 19 kr, 3 timer for 39 kr eller 12 timer for 99 kr. 

Det fine med Data Boost er at dataen du bruker mens den er aktivert, ikke rører det du har inkludert i abonnementet fra før av. 

Ved å tilby bedriftskunder muligheten til selv å kjøpe mer data for egne penger i appen, har Telia ønsket å gjøre det lettere for ansatte å bruke mobilen slik de ønsker, uten å måtte begrense strømming eller bekymre seg for hva som kommer på bedriftens regning. 

Head of Commercial Management i Telia Bedrift, Lars Setsaa. Foto: Telia.
Head of Commercial Management i Telia Bedrift, Lars Setsaa. Foto: Telia.

–  Vi har fokusert på brukerne, og behovene deres. Bedriftskunder er tross alt privatpersoner 80 prosent av tiden, forteller Setsaa. 

 

 

 

Slik bruker du Vipps til å skaffe deg mer data


  • Ekstra datapakker og Data Boost kan kjøpes via Min Side og i Telia-appen.
  • Datapakker: Du kan velge mellom 1, 5 og 10 GB.
  • Dataen du kjøper gjelder for innværende fakturaperiode.
  • Med Data Boost kan se du se så mye sport, film eller serier som du bare klarer i en avgrenset periode.
  • Velg om du vil strømme 1 time for 19 kr, 3 timer for 39 kr eller 12 timer for 99 kr.
  • «Boosten» starter i det du kjøper pakken.
  • Vipps har ikke noen påvirkning på bedriftsfakturaen, kjøp ekstra data og betal fra egen lomme.

 

Vipps for bedriftskunder og Data Boost gjelder for abonnement Telia Dobbel, Telia Click, Telia Bedrift og Smart Avtalepris.

Var denne siden nyttig?