Det var en meget glad gjeng fra Telia som entret scenen da TEK.no avslørte årets operatør (Foto: Varg Aamo/Teknisk Ukeblad Media).

Årets operatør 2016

Etter et fantastisk år med masse spennende nye kundenyheter og gode resultater i flere tester ble Telia kåret til årets operatør under TEK-awards.

«Årets mobiltilbyder har investert tungt i mobilnett det siste året og har i praksis bidratt til at konkurrentene har gjort det samme, til glede for oss mobilbrukere. Selskapet har også gjort store oppkjøp de siste årene og bidratt til hardere konkurranse. Årets mobiltilbyder har vunnet det meste av tester det siste året. Årets mobiltilbyder er Telia.»

Det var juryens begrunnelse da prisen ble mottatt som årets operatør onsdag 16. november under Tek-konferansen. 

Les mer og se alle vinnerne av TEK-Awards på TEK.no.

– Jeg ser på denne prisen som en annerkjennelse på at alt som selskapet har gjort og alt som har skjedd det siste året. Vi har gjort ekstreme investeringer i utbygging av nettverk. Vi har vunnet samtlige tester gjennom hele året, så dette er prisen av hardt arbeid over tid, sier dekningssjef i Telia Tommy Johansen.

Først med nye tjenester til kundene våre

Det har vært et godt år for oss der vi har stukket av med samtlige priser for dekningen vår. Men det har også blitt servert ferske og spennende produkter til kundene våre, som vi håper de har hatt god nytte av.

Hvorfor burde du bli Telia-kunde? Les hva vi gjør for å gi våre kunder den beste opplevelsen!

– Vi har re-brandet (fra NetCom til Telia), gjort oppkjøp og vært først med nye tjenester og produkter til kundene våre som Roam Like Home og ri fart, og vi har rett og slett vist oss som en meget fremoverlent operatør. Det er ingen tvil om at vi i år får "betalt" for mange års intenst arbeid på den endringsreise har vært og er i, sier dekningssjefen.

Årets operatør andre år på rad

Dette er det andre året på rad vi i Telia har stukket av med seieren, og vi skal gjøre alt vi kan for våre kunder, slik at vi også stikker av med seieren neste år.

– Vi skal fortsette å levere nye tjenester og produkter til kundene våre også i 2017. Vi er genuint glade i våre kunder, og vi jobber hele tiden for at våre kunder skal ha den beste opplevelsen og de beste mulighetene, avslutter Johansen.

Lyst til å bli Telia-kunde? Se våre abonnement her.

Fakta det siste året:


Over 98% prosent av befolkningen har høyhastighets mobildatadekning, to og et halvt år før estimert tid (juni 2016).

Har det mest stabile mobilnettet (Rapport fra Simula Research Laboratory mai 2015).

Vant deknings- og hastighetstest i uavhengige tester gjort av folk flest (Ookla, Q2 2016).

Vant dekningstesten gjort av Tek.no (mai 2016).

Første til å tilby Roaming i utlandet til samme priser som i Norge (Roam Like Home).

Store samarbeidspartnere på innhold gir gode kundepriser (Spotify, Storytel, HBO, m.fl).

Vant prisen for årets operatør under Tek-konferansen for andre året på rad.

Var denne siden nyttig?