Infinity symbol

Dette er de nye emojiene

56 nye emojis er på vei til mobilen din.

Emojier fra emojipedia.org

Foto: emojipedia.org

Tidligere i sommer var det World Emoji Day, og i den forbindelse ble det presentert 56 nye emojis du kan forvente kommer i løpet av 2017.

I listen over emoji-nyhetene blir det en utvidelse av de klassiske smileys-ene. Det blir star struck-smiley, crazy face, smiley som banner og mind blown-smiley. Utvidelsen består av blant annet ni nye smileys.

Nye smiley-emojis

Foto: emojipedia.org

Det kommer stadig nye oppdateringer til enhetene våre. Her kan du lese om den nye oppdateringen til Apple, iOS 11.

En helt ny fantasy-liga

Hvis det er noen som har savnet trollmenn, alver, havfruer, vampyrer eller zoombier er ventetiden altså over. I den neste emoji-oppdateringen får vi dem alle. I en helt ny liga bestående av trolldom og magi, er listen over kjente fantasi-figurer komplett.

Fantasy-emjoier

Foto: emojipedia.org

Personer i badstue som antakelig vil feiltolkes

Emoji-leksikonet består også av en rekke personer i ulike settinger og yrker. Vi får nyheter i denne kategorien også. Blant annet får vi barn, voksne og eldre som er kjønnsnøytale. I tillegg får vi dame med skaut, mann med skjegg, dame som ammer, fjellklatrere og personer i lotus-stilling for et fullkomment zen-modus.

Den kanskje merkeligste versjonen er mann og dame i badstue. Det kan nemlig være vanskelig å se at det er det denne emojien skal illustrere. Det ser egentlig ut som en person med skje i hånda, men det er det altså ikke. Skjeen er faktisk øsen man bruker for å helle vann på de varme steinene på varmeovnen i badstuen, og ser man nøye kan man se at personene er omringet av damp.

Nye persjoner i emjoi-galleriet

Foto: emojipedia.org

Mer mat

Matkategorien fyller seg også stadig opp. Denne gangen får vi kokos, brokkoli, pai, kjøttstykke, take away-boks og dumplings.

Nye mat-emojier

Foto: emojipedia.org

Sjekk ut alle de nye emojiene her. Vi gleder oss til emojiene er å finne på tastaturet vårt!

PS! Det er allerede laget en liste over forslag til neste emoji-oppdatering som først vises i juni 2018.