Samsung Galaxy S20 5G-serien.

Dette er de nye Samsung-mobilene

Kamera i særklasse, enorm batterikapasitet og rigget for fremtidens mobilnett. Det er bare noen av stikkordene for Samsungs nyeste mobiler.

Samsung har de siste årene seilet opp som en real utfordrer i mobilverdenen, og har høstet skryt for sine innovative, brukervennlige og lekre telefoner. Med nyhetene Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra og Galaxy Z Flip viser Samsung muskler og setter standarden for morgendagens mobiler. 

Klar for 5G

Med mobiltelefonene i Samsung Galaxy S20 5G-serien vil du være klar for det nasjonale 5G-nettet som Telia har startet å bygge ut. Åpningen av 5G-nettet skjer senere i år, og nettet vil være ferdig utbygget innen utgangen av 2023.

Du som kunde vil være den første til å få vite når 5G vil fungere på din Samsung Galaxy S20-telefon.

Samsung S20 Ultra: En unik kameraopplevelse

Nyheten Galaxy S20 Ultra har en kraftig prosessor og et stort batteri – det gir deg hurtighet og utholdenhet som varer hele dagen. Mobilen er laget for morgendagens mobilopplevelser og er rigget for 5G. Her får du mye mobil for pengene!

 • Banebrytende kamera – Samsungs beste noensinne!
 • Kraftigere prosessor
 • Størst batterikapasitet
 • AI-støtte for bildebehandling 
 • 5G-KLAR*

*Tilgang til 5G kan variere avhengig av abonnement, dekning og andre forhold.

Kvinne iført grå kåpe står ved en elv i byen og bruker kamera på Galaxy S20 Ultra 5G. På skjermen ser vi et fargerikt bygg i bakgrunnen.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G. Foto: Samsung.

Kamera i toppklasse

Galaxy S20 Ultra er Samsungs beste mobilkamera noensinne og den perfekte match for alle fotointeresserte som setter pris på skikkelig kvalitet.

Med 100x zoom og 108 MP får du med de unike detaljene i hvert eneste bilde. Større bildesensor i kombinasjonen med stor blenderåpning, og en mer effektiv utnyttelse av pikslene, gir deg skarpe bilder – selv på natten. 

Samsung Galaxy S20 Ultra

Galaxy S20 Ultra: Lekkert design og Samsungs beste kamera noensinne!

Når du filmer er Super Steady-funksjonen genial, den minimerer bevegelser både vertikalt og horisontalt slik at sekvensene blir jevnere og flottere. Oppløsningsnivået for mobilvideo har økt fra 4K helt til 8K. Det er fire ganger høyere enn UHD og 16 ganger høyere enn FHD – et nivå som til og med holder for kinolerretet.

Samsung Galaxy S20 og S20+: En komplett mobilopplevelse

Nyhetene Galaxy S20 og hakket større S20+, er for deg som er på jakt etter den ultimate mobilopplevelsen. Her får du en kraftig prosessor, svært god batterikapasitet og stor lagringsplass – alt i én og samme mobil!

 • Banebrytende kamera med kreative funksjoner 
 • Kraftigere prosessor 

 • Større batterikapasitet 

 • AI-støtte for bildebehandling 

 • 5G-KLAR*

*Tilgang til 5G kan variere avhengig av abonnement, dekning og andre forhold.

1200X630_3stk.jpgGalaxy S20 kommer i tre lekre farger: Cosmic Gray, Cloud Blue og Cloud Pink.

Skarphet ned til minste detalj

Med banebrytende kamera kommer du tettere enn noen gang på fotoobjektet ditt. Skarphet ned til minste detalj gir bildene dine dybde og realisme. Med intelligent bildestabilisering og et ytterst lyssterkt kamera kan du både zoome og knipse bilder i utfordrende omgivelser – og samtidig oppnå ultrafokuserte bilder med optimal fargegjengivelse. 

Knivskarp, nyansert og stabil bildeflyt sikrer deg også videoer i høy kvalitet – 8K sørger for at videoene dine blir av ypperste kvalitet.

Galaxy Z Flip: Revolusjonerer smarttelefonene

Unikt design er stikkordet for nyheten Galaxy Z Flip, en mobil helt utenom det vanlige – med et kraftig dobbeltbatteri med støtte for trådløs batterideling. Dette er mobilen for deg som vil skille deg ut i mengden! 

 • Revolusjonerende brettbart glass åpner for nye muligheter
 • En teknisk innovasjon med en helt unik design
 • Elegant, kompakt og praktisk

Samsung-Galaxy-Z-Flip.jpg
Galaxy Z Flip: Mobilen for deg som er ute etter et innovativt design som sprenger grensen for hva en mobil kan være.

Lekkert design

Galaxy Z Flips innovative og ultratynne brettbare glass endrer forutsetningene for hvordan en mobil ser ut og hvordan den kan brukes.

I åpen posisjon blir du møtt av en imponerende 6,7 tommer skjerm, og når du lukker mobilen får den en nesten firkantet form: 87 mm høy, 74 mm bred, og bare 15,1 mm tynn. Kombinasjonen av glass og metall gir en omsluttende følelse av luksus, der hver detalj er nøye gjennomtenkt. Velg mellom stilrent svart og skinnende lilla. 

Allsidig kamera

Galaxy Z Flip har to kameraer på utsiden, som gir mulighet for både vid- og ultravidvinkel. Med kameraet på innsiden kan du ta både selfier og motta videosamtaler.

Med kamerafunksjonen Single Take slipper du å ta sekvenser av bilder – det fulle potensialet til kameraene utnyttes, og med hjelp av AI får du 5–14 forskjellige bildealternativ, selv om du bare tar ett bilde. 

Forsikring inkludert

Hvis ulykken skulle være ute kan du føle deg trygg: når du kjøper Galaxy Z Flip, er forsikringen Samsung Care+ inkludert for Z Flip i et helt år.*

*Samsung Care+ for Z Flip må aktiveres på samsungcareplus.com innen 30 dager etter kjøp. En egenandel på kr 1099 gjelder ved eventuell skade. 

Nytt tiår. Ny standard.

Galaxy S20 Ultra har Samsungs beste kamera noensinne. Kombinasjonen av kraftig prosessor og stort batteri gir deg en hastighet og utholdenhet som varer hele dagen. 

Med Galaxy S10 hyllet Samsung 10 år med innovasjon. Med Galaxy S20 setter de standarden for de neste 10 årene. Samsung Galaxy 20-serien er for deg som vil ha en mobil i toppklassen.

Galaxy Z Flip er mobilen utenom det vanlige – for deg vil ha kvalitet og skille deg ut i mengden.

Er du bedriftskunde? 

Var denne siden nyttig?