Mann slapper av på flytemadrass i basseng mens han ser på mobilen sin.

Sjekk årets sommerhits – de beste gjennom tidene?

Hvilken låt blir årets sommerhit, og ligner den på sommerhitsene fra tidligere år? Vi har samlet et solid knippe sommerlåter og gir deg noen tips til hvordan du kan nyte de maks. 

Hver sommer får vi servert låtene som fyller oss med godt humør og varme minner om nettopp DEN sommeren. Finnes det likheter mellom sommerlåtene? Hva er det som gjør en god sommerlåt?

For at du skal få gjort deg opp en mening så har vi samlet sommerlåter helt tilbake til år 2000. Låter som satte sitt preg på deg og sommeren. Men før vi kommer dit, så har vi også samlet låtene vi tror vil få sving på deg denne sommeren.  

Hvilken låt som blir årets sommerhit er jo umulig å si ennå, men det er noen klare kandidater allerede. Hva synes du om:

Sommerhits må lyttes til med dingsenes sommerhits

For å lytte på årets sommerlåter når du vandrer gatelangs eller soler deg, så har vi noen anbefalinger til trådløse hodetelefoner du skal vurdere, som Telia har tilbud på i sommer. De sitter som støpt inn i ørene og får trommehinna til å danse salsa med suveren lyd:

Still hot or not?

Hvis du har valgt deg noen skikkelige øreplugger, så er du klar for denne selvtesten. Er tidligere tiders sommerlåter det de engang var? Vi gir deg et historisk tilbakeblikk på sommerlåter fra i dag og tilbake til 2000. Om du var født da, eller i stand til å huske noe, så vekker vel denne listen mange minner?! 

Har du ikke Music Freedom? Nå kan ALLE strømme musikk uten at det spiser av datakvoten. For 49 kroner i måneden får også du med SMART Basis og SMART Mini fri strømming med Music Freedom.

Se denne YouTube-videoen som oppsummerer sommerlåtene helt tilbake til 1958!

Den komplette oppsummeringen av sommerlåtene fra i dag og tilbake til 1958. Video: MetroLyrics / youtube.com

Lytt til sommerlåtene gjennom tidene med trådløs høyttaler du kan ta med deg overalt. Vi har et stort utvalg av trådløse høyttalere i nettbutikken.

God musikk-sommer fra oss i Telia!

Var denne siden nyttig?